Álommeló luxuskivitelben: 23 millió forintos fizetést kínálnak az utazgatásért

Csak szeretnünk kell az ételeket, az utazást és az úri huncutságokat.

hotel, szálloda, medence
Szerethetjük bármennyire is a munkánkat, a Velloy prémium belépőkártyákkal foglalkozó cég ajánlatán még a legelhivatottabb dolgozóknak is nehéz lenne nem elgondolkodni. A vállalat ugyanis rendkívüli fizetést ígér azért, hogy egy szerencsés munkavállaló velük együtt dolgozva értékelje bizonyos luxusszállodák szolgáltatásait.


Nem mindennapi álláslehetőséget szúrt ki a Time Out szerkesztősége: a Velloy prémium belépőkártyákkal foglalkozó cég állásajánlatában egy olyan luxusszoba-értékelőt keres, aki legalább havi négy alkalommal véleményezné az adott luxusszálláshely szobaszervizét.

A munkakör mivoltából adódóan eléggé rugalmas, a szálláshely értékelése mellett pedig a szerencsés kiválasztottnak az ételekkel kapcsolatos véleményét is meg kell osztania, valamint fotókkal is illusztrálnia szükséges tapasztalatait.

Az Antarktiszon kicsit más környezetbe várnak dolgozókat: Közel egymillió forintért keresnek új munkaerőt az Antarktiszra

Mindezt a Velloy weboldalára, illetve applikációjába is fel szükséges töltenie, ahol a tagok nyomon követhetik a beszámolókat. Az értékelendő szolgáltatások közé tartozik például a szobaszerviz hatékonysága, az elérhető étrend- és menüajánlatok, a minőség, de az ár-érték arány is.

Ha ez még nem lenne elég, a kiválasztott teljesen díjmentesen egy kísérőt is vihet magával.

Fotó: visualsofdana / Unsplash

A jelentkezéshez semmiféle végzettségre nincs szükség, a Velloy annyit kér csak, hogy a jelentkező szeressen utazni, kifinomult ízlése legyen a gasztronómia területén, és tudja értékelni a minőséget.

Ugyanakkor van néhány kritérium, aminek meg kell felelni. A jelentkezőnek

  • be kell töltenie 21. életévét;
  • írásban és szóban is folyékonyan kell tudnia angolul;
  • képesnek kell lennie arra, hogy minőségi képeket készítsen, valamint
  • rendelkeznie kell érvényes útlevéllel.

A fizetésből erre is telne: Közel egymillió forintért kóstólhatunk a világ legdrágább éttermében

Fotó: Xavier Coiffic / Unsplash

A munkáért cserébe évi 50 ezer fontnak (nagyjából 23 millió forintnak) megfelelő fizetést kínálnak,

de leendő munkatársuknak költőpénzt is adnak, illetve „természetesen” az összes étkezés – és italozás – árát is fedezik. Az utazásokat továbbá első osztályon teheti meg a kiválasztott, ha pedig plusz egy főt is magával hozna, akkor a „potyautas” költségeit is megtérítik – beleértve ebbe az ételeket és az italokat is.

Ha valaki évek óta csak egy ilyen ajánlatra vágyott volna, az 2024. május 9-ig ezen a linken tud jelentkezni.

Kövessétek a közösségi csatornáinkat is, így nem maradtok le folyamatosan frissülő tartalmainkról: Drive Magazine néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on és a Facebookon is!

AMI MÉG ÉRDEKELHET