Izgalmas húsvéti programok a Balaton környékén a hosszú hétvégére

Készülnek az ünnepre.

balaton, tavasz, balatonfüred

Nyakunkon van a húsvéti időszak, az extra szabadnapokon pedig sokan kimozdulnának. Amennyiben a Balaton térségét céloznánk meg a hétvége alatt, akkor jól jöhet, ha tudjuk, hogy számos helyen készülnek különleges húsvéti programokkal. Nem késő még tervezni, éppen ezért mutatunk pár izgalmas lehetőséget, amit a kicsik és a nagyok is egyaránt élvezni fognak.


Húsvéti Nyuladalom – Siófok 

Március 29. és április 1. között kerül megrendezésre Siófokon a Húsvéti Nyuladalom névre hallgató esemény, ahol családi- és gyerekprogramok, futóverseny, koncertek, játszóudvar, tojáskvíz, gasztro- és kézműves vásár, illetve borterasz is várja a látogatókat.

Részletek

Húsvéti Sonka és Kalácsfesztivál – Csopak

Csopakon is lesz hol ünnepelni, hiszen március 29. és április 1. között a településen vidámparkkal, ugrálóvárra, pónilovaglással és különböző fellépőkkel várják a családokat a helyi strandon. A felnőtteknek persze lesz lehetőségük borokból, pálinkákból, kézműves standok kínálatából, de persze finom ételekből is válogatni. A belépés ráadásul teljesen ingyenes, és a kutyákat is szívesen látják.

Részletek

Balatoni Mediterrán Botanikus Kert nyitóhétvége – Kisapáti

Március 29-től megnyitja kapuit a Kisapáti településénél elhelyezkedő Balatoni Mediterrán Botanikus Kert. A látogatóknak lehetőségük van egy ebéddel egybekötött vezetett kertlátogatáson részt venniük, amit a Taberna Infinito biztosít.

Részletek

Észak-Magyarországon is lesz mulatozás: Közeleg a húsvét, ilyen programokkal várják jövő héten a látogatókat Palócföldön

Húsvét a Kőrőshegyi Levendulásban – Kőröshegy

A Balatonföldvár szomszédságában fekvő Kőröshegyi Levendulás is húsvéti programokkal, nárciszvirágzással és pár sor aratható tulipánnal várja a vendégeket március 29. és április 1. között.

Részletek

Húsvét a Festetics-kastélyban – Keszthely 

A húsvéti hétvégén a keszthelyi Festetics-kastélyban tárlatvezetéssel, lovasbemutatóval, keresőjátékkal, hintókkal, bábszínházzal és még sok más eseményt kínál az idelátogatóknak.

Részletek

A tavasz beköszöntét a világon szinte mindenhol ünneplés övezi: 7 látványos ünnepség, amivel a tavasz megérkezését üdvözölik a világ kultúrái

VI. Tulipánszüret és Piknik – Szőlősgyörök 

A Balatonboglártól délre található Szőlősgyörökön idén is szeretettel várja a virágok kedvelőit egy kis tulipánszedésre a TulipGarden. Arra kérik a látogatókat, hogy a virágokat mindenki kézi eszközzel szedje csak le, kézzel tépni tilos a virágokat. A helyszínen ételeket és italokat is lehet vásárolni, és készpénzzel, valamint bankkártyával is lehet fizetni.

Részletek

Húsvét és tavaszi vakáció a Follyban – Badacsonyörs

A Folly Arborétumban 2024-ben két új programmal várják a látogatókat. Lesz Folly matiné, melynek keretében ingyenes gyerekprogramokon tudnak részt venni a kicsik, de ezen a héten indul el első önálló, nyomozós szabadulószoba-játékukat is.

Részletek

(Forrás: Funzine)

Kövessétek a közösségi csatornáinkat is, így nem maradtok le folyamatosan frissülő tartalmainkról: Drive Magazine néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on és a Facebookon is!

AMI MÉG ÉRDEKELHET