Négycsillagos, kedvezményes wellnessélmény Harkányban

Most minden vendégéjszaka árából, de még az eleve kedvező csomagajánlatokból is 10% kedvezmény jár MOL Move-tagoknak.

dráva hotel

Wellnessből sosem elég, ahogy a hotelfoglalási kedvezményekből sem. Ezt a kettőt ötvözi most a Dráva Hotel Thermal Resort, az ország egyik legszínvonalasabb wellness-szállója, ahol a létesítmény által kínált csomagajánlatokból és bármely klasszikus foglalás árából a MOL Move-tagok 10%-os kedvezményt élveznek.

Last minute napok, anyák napi hétvége, pünkösdi wellness, édes egyes kettesben, öt- vagy hétéjszakás pihenés – hogy csak néhányat említsünk a harkányi wellness-szálló csomagajánlataiból. Bármelyiket válasszuk is, a kikapcsolódás garantált, hiszen a Dráva wellness-központja többek közt élmény- és úszómedence, pezsgőpad, jacuzzi, élménytorony, külön szaunavilág, gőzzel, sókabinnal, infraszaunával várja a megfáradt testeket és lelkeket. Aki a csobbanás előtt megizzadna, annak a fitneszterem kínál változatos lehetőségeket kardio- és erősítőedzésekre, az izomregenerációt pedig a számtalan masszázstípus közül választva segíthetjük. Minden adott tehát a minőségi feltöltődéshez kedvezményes áron, és még csak a lábunkat sem kell kitennünk az épületből.

Fotó: Dráva Hotel

Mit nézzünk meg a környéken?

Bár a hotel kínálta kényelemtől nem lesz könnyű elszakadni, ha több napra foglalunk, érdemes lesz mégis megpróbálni: járjuk be Harkány bájos kisvárosát, fogyasszunk el egy feketét a Bellamiban vagy a Viktória teraszán, majd keressük fel a település nevezetességét, a Zsolnay Harka kutat! A Villányi-hegység közelsége miatt egy kiadós borkóstoló is adja magát, melyért látogassunk el a főutcán található híres pincesorra és a Bormúzeumba, illetve tegyünk egy kitérőt Palkonyára, ahol százéves, műemlék borospincék sorakoznak. A közeli Szaporcán az Ős-Dráva Látogatóközpont, a szomszédos Siklóson pedig a Siklósi vár és Malkocs bej dzsámija várja, hogy bebarangoljuk. Inkább természetre vágyunk? A vadregényes Dráva Harkánytól csak egy ugrás, ráadásul a folyó nyárelőn mutatja a legszebb arcát, amikor már az esték is kellemesen langyosak egy csillagfényes, meghitt sétához.

A hotel kedvezményének felhasználási feltételei:

  • Green szintű MOL Move tagság, melyet bejelentkezéskor az applikációs felmutatásával igazolnod kell a szálloda recepcióján.
  • A kedvezmény bármilyen foglalás esetén érvényes, 2023. december 31-ig
  • Az ajánlat más kedvezménnyel nem összevonható
  • A szállodánál direktben történő foglalás szükséges
  • A kedvezmény érvényesítéséhez online foglaláskor a DRAVADS2023 kódot kell beírni a "Promókód megadása" pontban

Nézd meg a Drive Selection-ajánlatokat! A Nemzeti Múzeum tárlatait féláron járhatod be.

AMI MÉG ÉRDEKELHET