Ajándékötletek utazás helyett, utazóknak

Ezekkel az meglepetésekkel könnyebb lesz kibírni a következő nyaralásig az időt!

Fotó: Getty Images

Vizuális kényeztetésként már gyűjtöttünk szép utazási albumokat, most pedig olyan tárgyakat mutatunk, amelyek a világjáróknak várhatóan nagy örömöt szereznek majd.

Hol pihenne szívesen? Milyen álom úti céljai vannak? Le kellett mondania egy utazást idén a járvány miatt? Bármelyik igaz a barátunkra, családtagunkra, biztosan rengeteget gondol arra, hova vesz legközelebb repülőjegyet, melyik hegyet mássza meg, vagy melyik kempinget teszteli le legközelebb. A következő ajándékok, ha nem is azonnal, de a következő utazás alkalmával biztosan jól jönnek vagy legalább segítenek abban, hogy addig gyorsabban teljen az idő.

Travelin' – Európai kalandozások társasjáték

Fotó: Reflexshop

Travelin' Európai kalandozások társasjáték


A Reflexshop Travelin' nevű játéka nemcsak a gyerekeket ejti rabul, hanem az izgalmas utazásokat kedvelő felnőtteket is. A forgalmazó szerint ilyen a játék:

„Nincs is jobb, mint egy ismeretlen országban hóviharban ragadni, eltévedni, mert nem érted a táblákat, vagy órákig állni a határnál...ja, nem! Van jobb is, de ezekből az élményekből lesznek a legjobb sztorik! Utazd be Európát a Travelin társasjátékkal, idézd fel a legviccesebb élményeidet és nevess bátran a sztereotípiákon – hiszen minden viccnek a fele igaz!" (6490 Ft)

Life Straw hordozható vízszűrő 

Fotó: Life Straw

Life Straw hordozható vízszűrő


Kirándulni és a szabadban sportolni most is lehet, tehát aki elindul a zöldbe, annak már most nagyon nagy segítség lehet ez a kompakt vízszűrő eszköz. A biciklipumpához hasonlító cső pillekönnyű, ideális túrázáshoz, kempingezéshez, hosszabb utakon, távoli tájakon vagy akár vészhelyzet esetén. Az erősen szennyezett, megbízhatatlan forrásból származó vizet is ihatóvá varázsolja. (9490 Ft)

Baseus 20 000 Mah power bank

Fotó: Baseus

Baseus power bank


A kifejezetten Apple-termékekkel kompatibilis Baseus elegáns, vékony és nagyon erős külső akkumulátora egy 4-5 napos túra, nyaralás alatt is elegendő lesz a kütyüid feltöltéséhez. Nemcsak erős (20 000 mAh) ez a power bank, hanem gyors is: egy iPhone-t nulláról másfél óra alatt tud feltölteni. (13 190 Ft)

Gray Malin – The Beach, kétlodalú puzzle

Fotó: EnBook

Gray Malin – The Beach kétoldalú puzzle


Gray Malin amerikai fotóművész két képe díszíti az 500 darabos puzzle darabkáit. Malin egy nyitott ajtajú helikopterből fotózta a kirakósra nyomtatott tájat: az egyik oldalon egy színes, zsúfolt tengerpart látható, a másikon egy korallzátonnyal díszített óceánpart. (7826 Ft)

Költőpénz és persely

Fotó: Best Stuff

Persely


Szeretnél hozzájárulni egy szeretted utazásához, de egy szép borítéknál ötletesebb megoldásra vágysz? Ha ilyen Travel Fund feliratú üvegperselyt ajándékozol, és az első bankjegyeket te dobod bele, biztosan nagyban hozzájárulsz ahhoz, hogy 2021 egy újabb utazási álom megvalósításáról szólhasson. (1790 Ft)

Fogunk még sokat repülni, autózni!

Fotó: Trtl Pillow

Trtl Pillow ergonomikus nyakpárna


A Trtl Pillow „teknősnyak" nyakpárnát a saját igényeid szerint állíthatod be és rögzítheted utazás közben. Gyakorlatilag nem is párna, hanem fej- és nyaktámasz hosszú utazásokhoz. Kicsi, könnyű és a legjobb, hogy többet nem fájdul meg vagy merevedik be a nyakunk utazás közben. (5990 Ft)

Insta360 GO stabilizált kameracsomag

Fotó: Apple

Insta360 GO stabilizált kameracsomag


Ha az ajándékozott szeret utazás közben fotózni és videózni, de általában mobillal csinál képeket, akkor egy ilyen szett biztosan telitalálat lesz nála. Az Insta360 GO a világ egyik legkisebb stabilizált kamerája. A felvételt koppintással kell elindítani, a GO app pedig ezután iPhone vagy iPad készüléken szédítő videókat készít a felvételekből. (84 589 Ft)

Mert a jó kávé alap!

ekokapszula.hu
Wacaco Nanopresso

Semmilyen, még 12 voltos áramforrást sem igényel ez az apró kávéfőző, hiszen a jó eszpresszóhoz szükséges 18 baros nyomást pumpálással fogjuk előállítani. A forró vizet akár termoszból is adagolhatjuk, és az alig 30 dekagrammos szerkezetből néhány másodperc alatt ízletes, gazdag, masszív krémmel megbolondított kávét nyerünk. A praktikus és igen kompakt úti készlet tokot, beépített csészét és tisztítókefét is tartalmaz. (29 890 Ft)

Airbnb-ajándékkártya

Fotó: Airbnb

Airbnb-ajándékkártya


Már számoljuk vissza a napokat, amikor újra lesz értelme szállásokat böngészni... Mihez legyen közel? A parthoz, a múzeumhoz vagy a bulinegyedhez? Legyen autentikus, esetleg modern, tágas vagy inkább csak alvásra való? Ezt még ráérünk eldönteni, ám addig is előlegezd meg egy Airbnb-ajándékkártyával a megajándékozott következő vakációját, illetve annak szálláshelyét. (Infók: itt)

AMI MÉG ÉRDEKELHET