Sztárok, akik odavannak a kocsijukért

Olyan szerencsések, hogy lehet akár egyszerre több kedvencük is...

Fotó: Getty Images

Húszmillió dolláros kereset bőven elég ahhoz, hogy az ember hódolni tudjon a szenvedélyeinek. Vannak sztárok, akik drága táskákat, vannak, akik szigeteket és akadnak, akik autókat gyűjtenek.

David Beckham

Fotó: Getty Images

Senki nem mondhatja, hogy a britek focilegendája nem kedveli a klasszikus, elegáns stílust. David Beckhamnek jó angol módra több Rolls Roys, Bentley és Cadillac is pihen a garázsban, hogy csak párat említsünk.

Eric Bana

youtu.be

Love the Beast trailer

Eric Bana annyira szereti az autókat és a versenyzést, hogy minden egyes darabhoz személyesen kötődik, ami a tulajdonába kerül. A kis kedvence egy 1973-as Ford Falcon XB, amit nem egy oldtimer kiállításon szerzett be, hanem még akkor kapott, amikor tini volt.

Jay Leno

Fotó: Getty Images

Az egy dolog, hogy világszerte ismert sztár vagy és veszel magadnak tíz gépjárművet, de ezzel Jay Leno szerint úgy tűnik, hogy csak az amatőrök játszanak. A Late Night Show házigazdájának ugyanis 280 autóból álló parkja van. Tehát ár csak 85-öt kell vennie ahhoz, hogy az év minden napján más kocsiba ülhessen.

Kanye West

Fotó: Getty Images

Kanye West neve annyira egybeforrt a megalomániával, hogy lassan a szótárban is őt hozzák fel példaként a jelenségre. Egy megalomán énekes pedig nem pont az autókon fog spórolni: West szinte minden márkából megveszi a legtöbb extrával felszerelt darabot.

Lady Gaga

Fotó: Getty Images

Lady Gaga egy IndyCar versenyen

Az extravagáns stílusáról híres énekesnő, Lady Gaga egyik szenvedélye a régi, mindennel is feldíszített autó. Természetesen nem egy, hanem több darab is a tulajdonában van, melyeket nemcsak nézeget az unalmas reggeleken, de gyakran vezet is.

AMI MÉG ÉRDEKELHET