Nem tudod, hol szilveszterezz? Adunk pár ötletet!

Változatos szilveszteri programok Budapesten, ha egyedi módon ünnepelnénk.

szilveszter
Getty Images
Szilveszteri programajánlónkban hoztunk pár egyedi eseményt azoknak, akik különleges módon ünnepelnék az év végét.


Remix Retro Disco 

Aki az elmúlt 30 év slágereire és legnépszerűbb mulatós bulijaira szeretne táncolni az év utolsó napján, annak érdemes a budapesti Remix felé vennie az irányt. A jegyeket elővételesen a helyszínen, és online is meg tudjuk vásárolni, de az esemény szerint a helyszínen még 31-én is be tudjuk szerezni őket. Az árba beletartozik a ruhatár, az értékmegőrző, illetve egy ajándék lencsefőzelék is, amit a Remix melletti Gastrofol ételbárban tudunk beváltani.

Részletek

Társasjátékos szilveszter

A budapesti Board Game Cafe idén is egy speciális eseménnyel készült az év végére. Ha társas mókával zárnánk az évet, akkor regisztrálnunk kell a programra. Az ajánlatba hidegtálas vacsora, pezsgő és egy ital is beletartozik, a buli pedig hajnali két óráig tart majd.

Részletek

Kettőspont szilveszter

A budapesti Kettőspont Színház ingyenes produkciókkal búcsúztatja az évet. Az eseményt azoknak ajánlják, akik egy kicsit csendesebb módon ünnepelnének: lesz filmvetítés, étel-ital, beszélgetések, de a látogatók zenés, verses, bűvész- vagy bármilyen produkcióval is felléphetnek majd. Az esemény ugyan ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Részletek

Erről olvastál már? Megsütötték az ország legnagyobb mézeskalácsfaluját

Everness Szilveszter

Ha wellnessezéssel szeretnénk kipihenni 2023-at, akkor a budapesti Mandala Day Spa ajánlata tetszeni fog nekünk. A medencés, fürdőzős, táncolós eseményre délután 4 órától lehet ellátogatni, és az este során egy komplett vegán vacsorával várják az ünneplőket.

Részletek

Jazzvacsora 

Ha a zenéről nem szeretnénk lemondani, de a nagy bulizáshoz nem igazán van kedvünk, akkor a budapesti iF jazz café vacsorás koncertjét nekünk találták ki. A Ráday utca apró bárjában este 9 órától kezdődik a háromfogásos vacsora, majd este 10 órától a Nagy Noémi Quartet játékát hallgathatjuk. A részvétel foglaláshoz kötött, a csomag welcome drinket és éjféli lencsesalátát, valamint pezsgőt is tartalmaz.

Részletek

Dumaszínház szilveszter

A Corvin-negyednél található Dumaszínház humoristáinak köszönhetően garantáltan nevetéssel zárhatjuk az évet. Persze nem maradunk éhesek, hiszen erre az előadásra kizárólag egy vacsorajeggyel együtt ülhetünk be. Kétféle menüből válogathatunk, melyet Ceglédi Zoltán, Hadházi László, Kovács András Péter (KAP) és Litkai Gergely produkcióit hallgatva fogyaszthatunk el. A műsorvezető Lovász László lesz.

Részletek

Aqua Cirkusz

Az Aquaworld Budapest fürdőkomplexumban a szilveszteri program részét képezi a bűvészshow, a légiakrobaták, az UV Tánc show, a lézershow és a tűzijáték is. Persze az ételekről is gondoskodtak a szervezők, és az éjféli pezsgő sem fog elmaradni. Az esemény este 8 órakor kezdődik és egészen hajnali fél háromig tart.

Részletek

Ha egy fürdőben buliznánk: 8 hazai termálfürdő, ahol éjszakai fürdőbulival köszönthetjük az új évet

Sétahajózás a Dunán

Fotó: Te Lun Ou Yang / Unsplash

Ha egy kicsit lelassulnánk a karácsonyi sürgés-forgás után, akkor az új évet egy békés, romantikus vacsorával is megünnepelhetjük Budapesten. A fővárosi rakpartokról több sétahajó is indul, melyek welcome drinkkel, vacsorával, éjféli menüvel és DJ szettekkel szórakoztatják majd a vendégeket.

Részletek

Kövessétek a közösségi csatornáinkat is, így nem maradtok le folyamatosan frissülő tartalmainkról: Drive Magazine néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on és a Facebookon is!

AMI MÉG ÉRDEKELHET