Bolyongj a világ legszebb hófedte útjain!

Téli ragyogás, vakítóan fehér, tiszta táj – ilyen képeket mutatunk!

Fotó: Shutterstock

Néha az is jó, ha csak elképzeljük, hogy egy óriási fenyők között haladó havas úton tartunk éppen a tökéletesen megtervezett ünnep helyszínére, mondjuk egy erdei kunyhóba. Álmodozni jó és az álmodozásra ott a Pinterest, ahonnan kigyűjtöttük a legszebb utakat. Egyszer, hátha...

A sorozatból a Pinterestre

Szinte már hallani is a felvezető zenét, amikor az ember ezekre a havas képekre néz. Azt a zenét, amely valamelyik drámai helyzetet feldolgozó filmet vagy sorozatot vezeti fel. Ezeket a hatalmas fákat az USA északi részén és Kanadában lehet megtalálni, ha tehát egy kis filmes hangulatra vágyunk...

Jégerdő

A fák ágaira ráfagyott hó és a tetején megolvadt jég igazán meseszerű képet fest az erdei utak mentén. Ez a csodás világ képes mindenkit elkápráztatni, bár illik vigyázni, mert a hatalmas jégdarabok bármikor leeshetnek az útra, vagy az autóra.

Nyílt, tiszta égbolt

Ritkán látni olyan fotót a finn havas tájról, ahol süt a nap, ugyanis az évnek ebben a szakaszában nagyon alacsony a napos órák száma. Ha viszont arra járunk, azért érdemes kocsiba pattanni és megnézni, milyen is élőben egy ilyen ragyogó, tiszta fehér út.

Karácsonyi színek a természettől

Hatalmas szerencse kell ahhoz, hogy az ember úgy autózzon, hogy még pirosak a falevelek, de már leesett az első hó. A Pinteresten található képek számából ítélve ez a jelenség azonban nem is olyan egyedi, mindössze Minnesota környékén kell hozzá tekeregni.

A belga mese

Belgiumban nagyon ritkán havazik, de ha pont akkor mész, amikor igen, úgy mindenképp le kell, hogy térj az autópályáról, hogy az irányt a kis falvak felé vedd. A kis települések pont úgy festenek ilyenkor, mint egy mesekönyvben, így valódi feltöltődésben lesz részed a dugóban való araszolás helyett.

AMI MÉG ÉRDEKELHET