6 okos és vicces strandkellék, amit idén be kell szerezned!

Végre évszaknak megfelelő idő van, készülj fel a strandszezonra ezekkel a holmikkal.

strand
Fotó: Shutterstock

Minden évben kijönnek vicces és okos kütyük, amikkel kényelmesebbé tehetjük a nyaralást vagy a strandolást, aztán használat közben kiderül, tényleg hasznosak-e. Ha szeretsz jókat játszani a parton, esetleg éppen az árnyékban hűsölés jelenti számodra a kikapcsolódást, akkor irány a net, szerezz be idénre pár hasznos strandkelléket!

Strandlabdázás bárhol

Fotó: Decathlon

A Decathlon Copaya BV100 strandröplabda-hálót bárhova magaddal vihetetd, csak két fa vagy két oszlop kell ahhoz, hogy kifeszítsd és máris mehet röplabda- és strandröplabda-meccs a parton. Összehajtva a tokjában az egész nem több, mint 20 cm x 23 cm, a súly pedig csak 300 gramm, tehát minden strandtáskában kényelmesen elfér. (4990 Ft)

Mini széf a nyugodt strandolásért

Fotó: Amazon

Ez a hordozható mini széf a székre vagy a napernyőre rögzíthető, hogy biztonságban tarthasd a telefonokat, pénzt, kulcsokat és egyéb értékeket, amíg a vízben vagy. Ha a fehér színt választod, akkor sokkal kevésbé feltűnő, beleolvad a napágyak tengerébe. Ezzel a felszereléssel a „strandolási stresszt" nullára csökkentheted. (50 dollár)

Nyakventillátor a legmelegebb napokra

Fotó: Amazon

Ez a Gulaki USB-töltős, világító nyakventillátor azért nagyon menő, mert egyik kezed sem kell hozzá, hogy fogd, mégis olyan, mintha fáradhatatlanul legyeznéd magadat. Hasznos minden fullasztó nyári napon, amikor kint kell lenned és ömlik rólad a víz, legyen szó strandolásról, tóparti pecázásról, városnézésről, fesztiválozásról vagy kerti grillezésről... (21 dollár)

Uno nélkül nincs strandolás

Sokan úgy vészelik át a déli, erős napsütést, hogy az árnyékban kártyáznak. Ahol pedig gyerek van, ott szinte biztos, hogy egy rongyos Uno-pakli kerül elő a strandtáskából. Az Uno H2O to Go műanyagból készült, elnyűhetetlen, ráadásul ki van lyukasztva a lapok sarka, úgyhogy a csomaghoz tartozó karabinerrel csak simán rácsatolhatjuk a paklit a táskánkra. (5509 Ft)

Jégkását mindenkinek!

Fotó: Amazon

Az egészen pici gyerekektől az idősebb generációig mindenki imádja a jégkását, amit egyébként a világon mindenhol másképp neveznek, és az állaga sem pont ugyanolyan minden tájon, nálunk krémesebb, míg az olaszok inkább jégdarát esznek, az amerikai pedig olyan, mint egy hógolyó. Nos, ezzel a Manba mobil jégdarálóval bárhol tudsz jégből és szörpből hűsítő finomságot kreálni, ezentúl biztosan ez lesz a strandolás egyik fő kelléke! (23 dollár)

A vadkemping és a spontán tengeri fürdőzések alapkelléke

Ez a Sea To Summit 10 literes kempingzuhany jó barátod lesz, ha a sós vizet vagy a homokot szeretnéd magadról lemosni olyan helyen, ahol nincs elérhető tusoló. Kempingezéshez és strandoláshoz is kitűnő kellék, és ha elég ideig a napon hagyod, hamar felmelegszik benne a víz. (11 990 Ft)

AMI MÉG ÉRDEKELHET