Pihenj Prince egykori karibi villájában!

Ha szereted a türkizkék tenger látványát és kedveled a lilát az enteriőrben, akkor ez a te helyed!

A Turks- és Caicos-szigeteken található Emara Estate 17 hálószobával, saját félszigettel és még sok-sok luxus megoldással rendelkezik.

Fotó: OneFineStay

Még azok sem vonták soha kétségbe Prince egyedi stílusát, különleges ízlését, akik nem voltak különösebben oda a poplegenda zenéjéért, a karibi nyaraló láttán pedig végképp biztosak vagyunk abban, hogy a zenész tudta, hogyan kell élvezni az életet és gyönyörködni a természet szépségében.

Rezidencia a világ egyik legszebb helyén

Fotó: OneFineStay

Most került a bérelhető nyaralók listájára az a villa, ami Prince 2016-ban bekövetkezett haláláig a zenész tulajdona volt. Az Emara Estate nevű ingatlan Turks- és Caicos-szigeteken található, Providenciales szigeten, Turtle Tail kerületben. A rezidencia valójában két épületből áll (Emara East és Emara West), amelyekben összesen 17 hálószoba, 15 fürdőszoba, egy feszített víztükrű, óceánra néző medence is van. Azt már említeni sem kell, hogy a birtokhoz saját tengerpart, sőt egy egész félsziget is tartozik.

Lila lila hátán

Fotó: OneFineStay

Prince imádta a lilát, és sosem érezte, hogy lilából bármi túlzás lenne, így a nyaralójában is sok lilát fedezhetünk fel: a biliárdasztaltól a teniszpályán keresztül az autófelhajtóig a szín több helyen visszaköszön. Aki igényli, kérhet komornyikot vagy házvezetőnőt, biztonsági szolgálatot és portásokat.

Mennyibe kerül ez a luxus?

Fotó: OneFineStay

Egy éjszakára 14 ezer dollárért lehet kibérelni szolgáltatások nélkül a rezidenciát. Ha 34 fővel számolunk (ennyien férnek el kényelmesen a két épületben), és elosztjuk, még akkor is tetemes összegről van szó. Az Emarát a luxus ingatlanokat kínáló OneFineStay-en, online bérelheted ki, és az oldalon meg is nézheted a hivatalos listaárakat.


AMI MÉG ÉRDEKELHET