Már vidékre is autózhatunk MOL Limóval

Eddig munkába járásra, nagybevásárlásra használtuk, most kiránduláshoz is igénybe vehetjük!

Fotó: MOL Limo

2020 júliusa óta akár egy-két napos vidéki kiruccanásokhoz is kibérelhetjük a MOL Limo autóit. Ráadásul a flotta legújabb, nagy hatótávolságú e-autójával, a Hyundai Kona Electric-kel kelhetünk útra.

A MOL autómegosztó szolgáltatása, a MOL Limo 2018- ban jött létre, és remekül illeszkedik a vállalat mobilitási jövőképébe, amely az önvezető autókra és az elektromobilitásra épül. Az autómegosztó szolgáltatás lényege, hogy ugyanazt az autót egy nap többen is használhatják, jellemzően perc- vagy napidíj alapon vehetik bérbe a városon vagy a kijelölt zónákon belül. És itt jön képbe a környezettudatosság, hiszen a közösségi autózásban élenjáró európai városok tapasztalatai szerint egyetlen megosztott autó képes öt vagy akár tíz saját gépkocsit kiváltani. Ez a megoldás tökéletes eszköz a forgalom, a városokra jellemző zsúfoltság enyhítésére, ezzel párhuzamosan pedig a környezetre is jótékony hatással van. Egy friss felmérés rávilágított arra is, hogy a car sharing szolgáltatás használói városon kívül, hosszabb időre is igénybe vennék a flotta autóit, erre reagált a MOL Limo, és szolgáltatását a hagyományos, percdíjas bérlési konstrukció mellett kedvező árú, napidíjas bérlés keretében is elérhetővé tette. Az utazni vágyók immáron tehát a kijelölt zónákat, sőt Budapest határát elhagyva, akár egy-két napos kirándulásokra is használhatják a flotta autóit.

Fotó: MOL Limo

Mit tud a Kona?

Szinte mindent. A Kona Electric a kategória egyik legimpozánsabb hatótávolsága mellett fejlett kapcsolódási és biztonsági szolgáltatásokat kínál, mindezt egy merész formatervezésű városi szabadidőjármű karosszériájában. A 39 kWh akkumulátorral szerelt kivitel egyetlen feltöltéssel több mint 305 kilométert (WLTP) is képes megtenni, így családi utakra kiválóan alkalmas. A modellfrissítéseket követően a Kona Electric ülés- és kormányfűtéssel, valamint tolatókamerával érkezik, sőt elérhető lesz mind az Android Auto, mind az Apple CarPlay funkció, így a felhasználók pillanatok alatt összekapcsolhatják okostelefonjukat az autó multimédiás rendszerével.

A KONA ELECTRIC EGY EGÉSZ NAPRA MÁR AKÁR 15 999 FORINTÉRT ELÉRHETŐ.

Az új elektromos modellt a havi díjas felhasználók már 95 Ft/perc, míg az alkalmi utazók 119 Ft/perc áron vehetik igénybe. A Kona Electric egy egész napra 15 999 forintért elérhető a havi díjas felhasználók számára (alkalmi felhasználóként: 19 999 Ft).

Így használd biztonságosan és higiénikusan a MOL Limo autóit járványidőszakban:

www.facebook.com

MOL Limo
AMI MÉG ÉRDEKELHET