London kedvenc nyári látnivalója lesz ez a cuki mobilkávézó

Egyedi, ötletes és biztosan megrohamozzák a vendégek, amikor végre megnyit.

kávézó
Fotó: Shutterstock

Pár héten belül megnyit London új tematikus kávézója, ahova bizonyára betér majd minden 101 kiskutya-rajongó. A Pop+Bark csapata 2017 óta működtet mobilkávézókat Papuccino néven nagy sikerrel, és az új helyüket kifejezetten a dalmatáknak és a dalmatarajongóknak szentelik. Ha különleges kávézóra vágysz és szereted a kutyákat, ez a hely biztosan a kedvenceid közé fog tartozni.

Bár Londonban annyi látnivaló és program van, hogy egy év is kevés lenne mindegyikre, mégis azt tanácsoljuk, szakíts időt egy nyugodt teázásra (ha már Anglia...) vagy egy finom kávéra a Dalmatian Caféban a Devonshire Terrace-on.

A kutyád törzshelye lehet

A Pop+Bark a „világ első mobil Pupuccino bárja kutyáknak" – ahogy ők definiálják magukat, ráadásul 5 és fél év alatt több mint 30 000 Pupuccinót, vagyis kutyusoknak való kapucsínót szolgáltak fel kávézóinkban. Eddig több kutyafajta-specifikus pop-up bárt nyitottak már országszerte és mindegyiknek hatalmas sikere volt: létezett már golden retriever, corgi, cockapoo (a cocker spániel és az uszkár hibridje) és mopsz kávézójuk, aminek persze kutyás körökben rögtön híre ment, ezért már mindenki alig várja, hogy hol és milyen kutyafajta caféja lesz a fókuszban.

Kiknek ajánlják?

A Pop+Bark szerint rendezvényeik a kutyáknak és gazdáiknak szólnak, valamint azoknak a ebbarátoknak, akik nem tudnak otthon kutyát tartani, de szeretnének egy kis időt eltölteni az ember legjobb és leghűségesebb barátjával. A dalmatakávézó július 23-án nyit, már elővételben lehet jegyet vásárolni, ha szeretnél valódi 101 kiskutyákkal, Pongókkal és Perditákkal kávézni egy csodás környezetben Kelet-Londonban, a Moorgate környékén.

Goldenesek Birminghambe menjenek...

Akik inkább golden retrieverekkel szeretnének találkozni, azok július 8-án Birminghamben megtehetik egy kellemes brunch keretében a Resorts World Birminghamben. Az esemény alatt lesznek selfie pontok, lehet kutyás kiegészítőket, emléktárgyakat vásárolni, na és persze enni és inni a négylábúakkal.

AMI MÉG ÉRDEKELHET