Mozizz a szabad ég alatt!

Használjuk ki a kellemes meleget és a mozizás lehetőségét, amíg lehet!

Fotó: Facebook

Egy hideg ital, jó társaság, langyos nyáresti levegő és egy szuper film – ez 20-30 évvel ezelőtt egy teljesen megszokott nyári program volt, aztán a kertmozik kimentek a divatból. Most 2021-ben azonban újra fénykorukat élik, mi pedig örülünk, hogy szabad levegőn is átélhetjük a mozizás élményét.

Budapest kertmozik

Fotó: Facebook

A Budapest kertmozik idei helyszínei: Városmajori kertmozi, Klebelsberg Kultúrkúria, Marczibányi Téri Művelődési Központ, Róth Miksa Emlékház és Gyűjtemény, Bikás Park kertmozi, Hunyadi téri kertmozi, Mozisziget a Margitszigeti Atlétikai Centrumban és Virág Benedek ház, sőt a Városházán is vannak vetítések. Jegyeket itt lehet foglalni.

Wondergarden kertmozi, Margitsziget

Fotó: Facebook

A margitszigeti Gasztrosétány mozija július második felében végre megnyitott, és minden este két vetítéssel várják a nézőket: 18 és 20 órától.

Budapest Garden, Óbuda

Fotó: Facebook

Az óbudai Budapest Garden minden héten szerdán, csütörtökön, pénteken és szombaton este ingyenes kertmozival vár, a műsorból a Facebook-oldalon tudsz válogatni.

Cím: 1036 Budapest, Árpád Fejedelem útja 125.

Budapest Rooftop Cinema, Mammut II.

Fotó: Facebook

A Mammut 2. bevásárlóközpont tetején lévő Rooftop Cinema filmjeire a honlapon tudsz jegyet venni, és ott találod a műsort is. A mozizáshoz kitett napágyakon pedig már majdnem úgy érezheted magadat, mintha tengerparton lennél.

Cím: 1024 Budapest, Lövőház utca 2-4.

Benczúr kerti esték

Fotó: Facebook

A Benczúr kerti esték szabadtéri programsorozatnak csak egy része a kertmozizás, ami mellett rengeteg más kulturális program, színház, zenés esemény is műsorra kerül a nyár során.

Cím: 1068 Budapest, Benczúr utca 27.

Kultik Terasz

Fotó: Facebook

A pesti Corvin Plaza tetőteraszán naponta hat vetítés van, jegyeket a honlapon lehet vásárolni. Mivel nem az a klasszikus hétköznapi élmény a belváros közepén, egy magas tetőn mozizni, egyszer mindenképp érdemes kipróbálni!

Cím: 1083 Budapest, Futó utca 37-45. Corvin Plaza. 2. emelet

AMI MÉG ÉRDEKELHET