Korlátlan gyógyfürdőzés a hajdúszoboszlói Hotel Délibábban

Most 20% kedvezménnyel érkezik a wellness Európa legnagyobb gyógyfürdőjének szomszédságában.

Ha megünnepelnénk a későn érkező tavaszt, vagy egyszerűen csak szeretnénk hátradőlni és semmin sem gondolkodni, akkor a négycsillagos Hotel Délibáb legyen a következő az úti célok listáján. Itt, a Drive Selection jóvoltából, június 30-ig 20% kedvezménnyel foglalhatunk szállást, ha bevállalunk legalább két éjszakát. De ki ne akarna két napig kedvezményesen gyógyfürdőben relaxálni?

Wellness és vizes kikapcsolódás témakörben Hajdúszoboszló a létező legjobb választás, ahol Európa legnagyobb gyógyfürdője, a HUNGAROSPA „papucsos távolságra” lévő szomszédságában szállhatunk meg. A négycsillagos Hotel Délibáb mindent tud, amit kell, és még egy kicsit annál is többet.

A Délibáb Wellness Oázis és Thermal Spa részleg 500 m²-en kínál vizes élményeket és gyógyulást. A hagyományos gyógyfürdő-élményelemek mellett – nyakzuhany, buzgárok, sodrófolyosó – a wellness-részleg különleges fényjátéka a mentális felfrissülést is segíti, míg a szaunázás szerelmesei finn- és bioszaunában hevülhetnek, majd merülőmedencében hűsölhetnek, mielőtt visszavonulnának a sótéglákkal teli pihenőkamrába. A Thermal Spa részleg osztott, gyógyvizes medencéje két eltérő vízhőfokkal (32-34 C° és 36-38 C°) várja mindazokat, akik szeretnék kipróbálni a hajdúszoboszlói gyógyfürdő gyógyító erejét.

Még több wellness „a kert végében”

Fotó: Hotel Délibáb

A város legnagyobb attrakciója, egyben Európa legnagyobb fürdőkomplexuma, a HUNGAROSPA közvetlenül a szálloda mellett helyezkedik el, így az épületen belül elérhető wellness-szolgáltatások felfedezése után léptéket válthatunk gyógyfürdőzés terén. Foglalásunkhoz ugyanis korlátlan átjárás is biztosított a strandfürdő aktuálisan üzemelő medencéihez – a szálloda saját, udvari kapuján keresztül. A nemzetközileg elismert hajdúszoboszlói gyógyvizet kínáló létesítmény gyógyfürdő részlege mellett egy 30 hektáros területen elhelyezkedő strandfürdővel – 13 medencével, mediterrán tengerparttal és gyermekmedencékkel –, 15 000 négyzetméteres fedett élményfürdővel és extrém csúszdákat is tartalmazó Aqua Parkkal várja Vendégeit.

Csendben, a központban

Fotó: Hotel Délibáb

A fürdőzést követően természetesen az sem mindegy, milyen környezetben térünk nyugovóra. A hotel szobák kialakítása során a nyugodt pihenés biztosítása volt az elsődleges szempont, mely tökéletesen érvényesül, lévén a szálloda Hajdúszoboszló szívében, ám mégsem a legforgalmasabb utcában található. Így a csendes ejtőzésre is lehetőség nyílik, ugyanakkor, aki szereti a nyári pezsgést, egy kellemes sétával pár perc alatt elérheti a központot.

Két étterem – két stílus

Fotó: Hotel Délibáb

Mikor azt írtuk, „semmin se kelljen gondolkodni”, komolyan beszéltünk. Hogy ez valóban megvalósulhasson, érdemes a félpanziós ellátást választani, mely két turnusban felszolgált büféreggelit és -vacsorát takar. Ha pedig napközben is megéheznénk, vár a hotel megújult Mirage étterme, melynek látványkonyhája teljesen nyitott a vendégtér felé, szakácsai a vendégektől karnyújtásnyira sürögnek-forognak, akik a magyar konyhára jellemző hagyományokat tisztelve, a régió legjobb kistermelőitől beszerzett, minőségi alapanyagokból varázsolnak.

Hajdúszoboszló – ezt is nézd meg!

Aki Hajdúszoboszlóra látogat, annak a gyógyfürdőzés mellett jó esélye van a kellemes időre, hiszen ez az ország egyik legnaposabb vidéke, az éves napsütéses órák száma eléri a kétezret. A város modern kori jelképe a több mint 50, egyedi, különleges alumínium ötvözetből készült harangot tartalmazó Harangház, melynek nemcsak építészete, hanem harangjátéka is különleges, egy látogatást mindenképp megér.

A kedvezmény igénybevételének feltételei:

  • Green szintű MOL Move tagság
  • Minimum 2 éjszaka tartózkodás
  • Az ajánlat a 2023. 06. 30-ig beérkezett és felhasznált foglalásokra érvényes
  • Az ajánlat más kedvezménnyel (előfoglalási, előre fizetés, törzsvendég stb.) nem összevonható és kizárólag a szálloda weboldalán direktben történő online foglalásokra érvényes.
  • A kedvezmény érvényesítéséhez a foglaláskor a MOLM20 promóciós kódot kell megadni.

Nézd meg a Drive Selection-ajánlatokat! A Nemzeti Múzeum tárlatait féláron járhatod be.

AMI MÉG ÉRDEKELHET