Ez lesz a digitális nomádok kedvenc lakóautója!

Mozgó motel azoknak, akik kis helyen is elférnek...

Fotó: Renault

A Hippie Caviar Motel a Renault egyszemélyes, elektromos lakóautója, ami egészen biztosan sokakat csábít majd a kalandozásokra, hosszú autós utazásokra.

Szóló utazóknak

Fotó: Renault

A Renault tavaly ilyenkor Hippie Caviar Hotel néven mutatta be a Trafic haszonjárművön alapuló lakóautó-koncepcióját, amely az ötcsillagos szállodák komfortját vitte el a vadregényes tájakra. A szeptember 20-25. közötti hannoveri IAA Transportation expón a francia gyártó bemutatta a tanulmányautó „kistestvérét”, az elektromos Kangoo kisáruszállítóból kialakított Hippie Caviar Motel koncepciót.

Guruló bázis

Fotó: Renault

Az új Renault Kangoo L2 E-Tech Electric modellen alapuló tanulmány a kalandorok és az extrém sportok kedvelői számára kínál egyszemélyes guruló főhadiszállást, amellyel napi rendszerességgel lehet elérni újabb és újabb célpontokat. A 120 lóerős elektromos erőforrást 45 kWh kapacitású akkumulátortelep látja el árammal.

Fél órás töltés

Fotó: Renault

A maximális hatótávolság 285 km, gyorstöltőállomásra csatlakoztatva az autó fél óra alatt feltölthető 170 km-re elegendő villanyárammal. A környezettudatosság nemcsak a meghajtásra érvényes – a belső térben több helyen is újrahasznosított anyagokat találunk.

Kényelem mini helyen

Fotó: Renault

A francia gyártó nem erőlteti a szűkös, többszemélyes megoldásokat, a Renault Hippie Caviar Motel kifejezetten a szóló utazóknak szól. A hátsó ülésből kialakítható ágyból tökéletes kilátás nyílik az éjszakai égboltra, köszönhetően a nagy méretű panorámatetőnek. A viszonylag kis méretek ellenére az ötletesen variálható belső térben így jutott hely étkezőrésznek, öltözőnek és mobil irodának is. A számos, praktikus tárolórendszernek köszönhetően minden szükséges felszerelést magunkkal vihetünk.

youtu.be

Hippie Caviar Motel - Show Car
AMI MÉG ÉRDEKELHET