A romantikus Fehér Lótusz palota nyitva áll mindenki előtt

Te is megszállhatsz a palermói palazzóban, amit a sorozat egyik részében láthattunk.

Fotó: Airbnb

Pár hete megmutattuk a sikeres HBO-sorozat második évadának fő színhelyét, a taorminai luxushotelt, most pedig azt a palotát találtuk meg az Airbnb kínálatában, amelyben csajos estét tartott Daphne és Harper. Érdekel ez a szállás?

Ha végignézted a Fehér Lótusz második évadát, akkor biztosan emlékszel arra a csodálatos villára, ahova Daphne meghívta Harpert egy kiruccanásra, hogy a férjeik nélkül eltöltsenek egy estét. A sorozat bővelkedett pikáns jelenetekben és meglepő fordulatokban, amihez három, nagyon különleges helyszínt választottak a film készítői. Az egyik exkluzív lokáció a harmadik epizódban a szereplők szállása, a fent említett palermói Villa Tasca volt.

Luxus szállás a 16. századból

Fotó: Airbnb

A film sztorija szerint a két nő Harper (Aubrey Plaza) és Daphne (Meghann Fahy) a palota varázslatos tereiben pihennek, pletykálnak, spiccesen úszkálnak a csodás azúrkék medencében, miközben Harper rengeteg mindent megtud Daphne tökéletesnek tűnő, valójában mérgező házasságáról.

Ehhez a szituációhoz egy kellően drámai helyszín kellett, amit meg is találtak: a közel 500 éves épület tökéletes kulisszának bizonyult.

A filmben Notóba kirándul a két főszereplő, és a dramaturgia szerint a Villa Tasca is Notóban, vagy legalábbis annak közelében található, a valóságban azonban a palota Palermo mellett épült, négy órányira Notótól. Hogy mitől lélegzetelállító ez a neoklasszicista épület? Képtelenség nem észrevenni a mozaikokat, a trompe-l'œil minifreskókat, az aranyozást, a muránói kristálycsillárokat és a pazar bútorokat. A környezet talán egy kicsit el is vitte a fókuszt sorozat szereplőiről, de legalább már tudunk erről a fantasztikus szállásról.

Mit tud a Villa Tasca?

Az Airbnb-n immár elérhető szállás összesen nyolc vendég elszállásolására alkalmas: a villában négy hálószoba található, mindegyikhez tartozik saját nappali és fürdőszoba. A palotához egy gyönyörű, gondozott, 20 hektáros kert ( a botanikus kertben többféle pálmafát és citrusféléket is felfedezhetünk) és egy úszómedence tartozik. A képeken láthatod majd, hogy van billiárdszoba is, illetve hatfős személyzet gondoskodik arról, hogy az ott megszálló vendégeknek maximális kényelemben legyen részük. A Fehér Lótuszban megismert palotát minimum három éjszakára lehet kibérelni – ennyi időre nagyjából hatmillió forintba kerül főszezonon kívül a ház bérlése.

A képek magukért beszélnek, nézz bele a villáról készült galériába!

Fotó: Airbnb


Fotó: Airbnb


Fotó: Airbnb


Fotó: Airbnb


Fotó: Airbnb


Fotó: Airbnb


Fotó: Airbnb


Fotó: Airbnb


AMI MÉG ÉRDEKELHET