Hajnalig tart a buli szombaton a Műjégen

Február 18-án Night Skating lesz Budapest legszebb korcsolyapályáján.

korcsolya buli
Fotó: Shutterstock

Ha szeretnél romantikus téli programot vagy éppen, hogy barátokkal terveznél valami emlékezetes hétvégi bulit, akkor irány a budapesti Városligeti Műjég és Csónakázótó!

Február 18-án, szombaton éjjel is használhatjuk a főváros legszebb és legpatinásabb korcsolyapályáját, ahol a Night Skating nevű, egész estés, zenés program részesei lehetünk. „Az este első felében a jégpálya rezidens dj-je, Antal Imi mixeli majd a legnagyobb slágereket, hogy még jobban csússzon a korcsolyátok a jégen, majd az éjszakai nyitva tartásunk alatt Regán Lili hozza el a legmenőbb zenéket nekünk!" – írják a Facebook-esemény oldalán. Már nem sokáig élvezhetjük a téli sportokat és programokat, úgyhogy ez a jégdisco méltó lezárása lehet a télnek.

Kivételes este

Fotó: Shutterstock

Az este 9-től hajnali 1-ig tartó eseményre csak a külön erre a programra megváltott jeggyel lehet bemenni, vásárolni itt tudsz. Az esti bulira csak 16 év felettiek mehetnek felnőtt kísérő nélkül. Az ennél fiatalabbak természetesen szintén szívesen látják, de csak kísérővel. A megszokott szolgáltatások ezen az estén is elérhetőek lesznek, így a korcsolyakölcsönző is nyitva tart, ihatunk és ehetünk a foodtruckokban, lesz friss kürtőskalács, tejfölös lángos, forró grog, tea és számtalan más finomság is.

Ha megnéznél még néhány izgalmas februári programot, akkor kattints erre a cikkünkre!

AMI MÉG ÉRDEKELHET