Netflix és Barack Obama – Ez csak jó sorozat lehet!

A volt amerikai elnök egy ismeretterjesztő dokumentum-sorozat narrátora és műsorvezetője.

Fotó: Shutterstock

Barack Obama és a streamingszolgáltató közös ismeretterjesztő sorozata április 13-án indult – a téma pedig a csodálatos nemzeti parkjaink bemutatása. A sorozatból kiderül, hogy földünk nemzeti parkjaiban élő állatok és ökoszisztémák milyen veszélynek vannak kitéve és mit tehetünk mi, az emberiség, hogy megvédjük azokat.

Egy hal, ami tud járni, hullámokra váró, „szörföző” víziló, tűhegyes sziklákon ugráló maki – vagyis különleges állatok elképesztő természeti környezetben, mindez látványos felvételeken és Barack Obama narrációjával. Ezt kínálja a Netflix streamingplatformon április 13-án debütáló Our Great National Parks (Nagyszerű Nemzeti Parkjaink) című, ötrészes dokusorozat. A természetfilm producere ugyanaz a James Honeyborne, aki a Sir David Attenborough-val készült A kék bolygó 2-t is jegyzi.

Fotó: Netflix

A volt amerikai elnök közreműködésével készült sorozat öt kontinens számos nemzeti parkjába kalauzol el minket, köztük a kenyai Tsavo, a chilei Chilean Patagonia, a kaliforniai Monterey Bay vagy az indonéziai Gunung Leuser természetvédelmi területre. Az itt élő állatok – a legapróbbaktól a legnagyobbakig – szemén keresztül láthatjuk a nemzeti park életét, az elképesztő felvételek pedig biztosan arra sarkalnak majd mindenkit, hogy lépjen ki a komfortzónájából, és induljon a természetbe!

Az Our Great National Parks előzetese:

youtu.be

Our Great National Parks | Official Trailer | Netflix
AMI MÉG ÉRDEKELHET