Korcsolyára fel! Ezek a legszebb pályák a Balatonon

Tökéletes programnak ígérkezik egy hétvégi balatoni kirándulás korcsolyázással egybekötve.

Fotó: Shutterstock

A csodás Balatonnál november 26-tól a legnépszerűbb tóparti városokban várják a korcsolyázni vágyókat.

BALATONBOGLÁR

A Balatoni téli élet egyik népszerű központjában egy 16×25 méteres műjégpálya várja a Platán strandnál az idelátogatókat november 26-tól.

Cím: Balatonboglár, Szentmihályi u. 1., 8630

BALATONLELLE

A BL YachtClubban található műjégpálya szintén november 26-tól lesz látogatható, és a korábbi évekhez hasonlóan nem csak napközben, hanem éjjel is várják a korcsolyázókat.

Cím: Balatonlelle, Köztársaság u. 36., 8638

BALATONALMÁDI

Idén első alkalommal fog megnyílni Almádiban a műjégpálya az Óriáskerék helyén december 19-én. Egy 30×18 méteres pálya várja majd az idelátogatókat a Wesselényi strand bejárata előtt.

Cím: Balatonalmádi, Baross Gábor út 34., 8220

BALATONFÜRED

Fotó: Unsplash

Balatonfüreden a korábbi évekhez hasonlóan december 3-án nyit meg a város népszerű műjégpályája a Zákonyi parkban, ahol 900 négyzetméteres jégen élvezhetik a korcsolyázást a kicsik és a nagyok is.

Cím: Balatonfüred, Fürdő u. 20. , 8230

SZIGLIGET

Idén új helyen várja a sportolni vágyókat Szigligeten a műjégpálya: ezúttal 500 négyzetméteren élvezhetik az idelátogatók a korcsolyázást a Várudvar vendéglő udvarán.

Cím: Szigliget, Kisfaludy u. 30., 8264

KESZTHELY

A keszthelyi műjégpálya 314 négyzetméteren várja a téli sport rajongóit. Lehetőség van átöltözni, illetve melegedni is – akár forralt borral a kezünkben.

Cím: Keszthely, Energia tér, 8360

AMI MÉG ÉRDEKELHET