Muse, Sum41 és Skillet: itt vannak az első nevek a Voltról és a Szigetről

Van már programod 2022. június 21-25. között? Ne is legyen más, mint a Volt fesztivál!

Fotó: Facebook

Színes ruhák, lemosható tetkók, bakancsok, színes italok és zene hajnalig: nagyjából így nézett ki a nyarunk a vírus előtt és ha minden igaz, így fog kinézni 2022-ben is. A legnagyobb fesztiválok fellépő listái még nem teljesek, de ma már bejelentettek pár nevet, amik miatt érdemes előre jegyet váltani.

Muse

Fotó: Getty Images

Az igazi fesztivál-veteránok, akik már több, mint 10 éve koptatják a színpad előtti tereket, biztosan legalább 10 jó emléket fel tudnak hozni arról, amikor a Muse játszott az ország nyugati csücskében. Sokkoló, de az angol rockbanda 1994-ben alakult meg és 1999 óta számít a zenetörténelem egyik kiemelkedő alakjának. Azóta egy komplett generáció nőtt fel, lépett a bulikorszakba és kezdte meg a felnőtt életét, ami mindenképpen azt jelzi, hogy a zenéjük örökérvényű.

Sum41

Szinte mindenkinek volt egy olyan időszaka, amikor a discmanben vagy az MP3-lejátszóján Sum4-t hallgatott reggeltől estig. A kanadai punk rock banda a 2000-es évek eleje óta látja el zenével a korai közönségét és azokat a fiatalokat, akik most ébrednek rá arra, hogy a rockzene a könnyűzene egyik alapköve. A Sum 41 utoljára 2019-ben, a vírus előtt adott ki albumot, de ez lesz az első lehetősége, hogy az itthoni közönségnek is bemutassa a klasszikusok mellett, amik a kezdetektől a mai napig megállják a helyüket.

​Bring Me the Horizon

A Muse mellett egy másik zseniális és örökérvényű zenét játszó angol rockegyüttes is tiszteletét teszi nálunk. A deathcore stílust játszó zenekar egészen biztosan olyan bulit fog adni, amin az utóbbi két év minden feszültségét ki tudjuk majd adni, úgyhogy feltétlenül meg kell majd látogatni őket Sopronban 2022. június 21. és 25. között.

AMI MÉG ÉRDEKELHET