Shutterstock
Nyakunkon a húsvét, újra előtérbe kerülnek az ínycsiklandozó fogások: sokaknál a tojássaláta is elengedhetetlen része az ünnepi menünek, ezért a hamuesgyemant.hu segítségével mutatunk egy egészen gyors, egyszerű, de annál finomabb receptet!
Hozzávalók:
- 5 darab főtt tojás;
- 1 darab zöld alma;
- 6 evőkanál majonéz;
- 1 marék újhagyma;
- 1 evőkanál almaecet;
- 3 teáskanál dijoni mustár;
- 1 teáskanál currypor;
- fél teáskanál őrölt római kömény;
- só és bors ízlés szerint.
Ez is érdeklehet: Egykor a magyarok tradicionális húsvéti étele volt, ma már alig ismerik
Elkészítés:
Először dobjuk a tojásokat forrásban lévő vízbe, ezután főzzük 8-15 percig őket, utána hűtsük ki és pucoljuk meg. Ezt követően vágjuk finomra az újhagymát, majd adjuk hozzá a majonézt, almaecetet, mustárt és a fűszereket, végül pedig a tetszőlegesen felkockázott főtt tojást és az almát is keverjük bele.
A salátát érdemes jól behűteni, utána már lehet is fogyasztani.
Kövessétek a közösségi csatornáinkat is, így nem maradtok le folyamatosan frissülő tartalmainkról: Drive Magazin néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on és a Facebookon is!
From Your Site Articles
- 7 autentikus spanyol recept otthonra, ha már most hiányzik Spanyolország ›
- 5 olcsó, spanyol recept, amivel a tengerparton érezheted magad ›
- Őseink konyhája: a legelső írott magyar recept és a legrégebbi szakácskönyvünk ›
- 4 bizarr vietnámi étel, ami a legbátrabb gasztrokalandorokat is próbára teszi ›
- Egykor a magyarok tradicionális húsvéti étele volt, ma már alig ismerik ›