Világjárás sportautóval... tetszene?

Egyeseknek a lakóautós túra jön be, mások meg Lamborghinivel vagy Aston Martinnal repesztenének.

Fotó: UDT

Ausztrália és az Egyesült Államok mellett már európai körutakat is kínál az Ultimate Driving Tours!

Az ausztrál Ultimate Driving Tours (UDT) vállalkozás Ausztrália és az Egyesült Államok mellett Európában is kínál exkluzív autós túrákat. Az UDT 2023-as ajánlatának fénypontja a Monaco Grand Prix Tour: a tíznapos túrára május második felében kerül sor. A luxusút valójában hajózással kezdődik, vagyis pontosabban a résztvevők egy luxusjacht fedélzetéről nézhetik meg a Forma–1-es szezon legpatinásabb versenyét, a Monacói Nagydíjat. Ezt követően indulnak útnak, hogy öt országot érintve érjenek el Zürichbe. Egy másik túra, a Le Grand Tour Provence esetében a monte-carlói futamnézés a kikötőből a végcélt jelenti, ahová a résztvevők hatnapos autózás után érkeznek meg, Provence régión és a Francia-Riviérán keresztül.

Bődületes teljesítményű szupersportautók, ötcsillagos szállodák, Michelin-csillagos éttermek, gyönyörű tájak és nyüzsgő Forma–1-es futamok – többek között erről szólnak az Ultimate Driving Tours autós túrái.

Csodás tájak és Forma–1

Fotó: UDT

A Forma–1 egy további túrának is a középpontjában áll, de más megközelítésből: a hétnapos World Champions F1 Tour során a résztvevők a sportkocsikkal nemcsak eljutnak Itália néhány fontos pályájához, de Maranellóban, Monzában és Imolában a kultikus betoncsíkokon próbálhatják ki az autóikat. Ugyancsak Olaszországban szervezik meg a szintén hétnapos Supercar Tour d’Italia túrát is, amely során a mediterrán életérzésre helyezik a hangsúlyt, így a legjobb ételek, borok és szállodák várják a szerencséseket. A Forma–1 itt is része a programnak, hiszen a félszigetet bejáró túra végpontja az Olasz Nagydíj.

A hatnapos Taste of Tuscany Supercar Tour útvonala Toszkánán át vezet, a megállókat pedig borászatoknál, Michelin-csillagos éttermeknél és ötcsillagos szállodáknál tűzték ki.

Elképesztő autókínálat

Fotó: UDT

Az UDT ezeken felül is számos további túrát kínál Európában, de Észak-Amerikában és Ausztráliában is. Természetesen az úti célok mellett a legfontosabb kérdés az, hogy milyen járművekkel autózhatunk.

Nos, az UDT ebből a szempontból is kitett magáért, hiszen a flottát a következő modellek alkotják: Aston Martin DB11, Bentley Continental GT, Ferrari 812 Superfast, Ferrari Portofino, Lamborghini Aventador S, Lamborghini Huracán Performante, McLaren 720S, Mercedes–AMG GT, Porsche 911 Turbo és Chevrolet Corvette C8!

AMI MÉG ÉRDEKELHET