Nyerj jegyet a Vadászati és Természeti Világkiállításra!

Játssz belépőkért a Drive magazinnal! Csak egyetlen kérdésre kell jól válaszolnod!

2021. szeptember 25. és október 14. között a budapesti Hungexpo területén rendezik az Egy a Természettel című Vadászati és Természeti Világkiállítást, melyre 3x4 db jegyet sorsolunk ki olvasóink között!

Diorámák, filmek, világbajnok trófeák segítenek megismertetni Földünk, s ezen belül a Kárpát-medence egyedülálló élővilágát az érdeklődőkkel, akik az ország legnagyobb kiállítási akváriumában 2 méteres és 110 kilós halakkal is találkozhatnak majd! A kiállítás fontos részét képezik továbbá a különféle bemutatók: lovasok, solymászok, hagyományos puskákkal vadászók, íjászok...

Egy sólyom szemével

A kiállításon számtalan innovatív technológiai megoldással találkozhatunk, így lehetőség lesz többek közt VR-játékok kipróbálására: hazánk vidékeit például sólyomként barangolhatjuk be. Emellett a Kárpát-medence vadászatával-halászatával egy ezeréves séta keretében ismerkedhetünk meg, és külön csarnokban mutatkoznak majd be a világ minden tájáról érkező nemzetek is, fókuszt helyezve a természet fenntartható hasznosításának kiemelkedő szereplőire, a vadászokra és más természetközeli szakmák képviselőire. De szó lesz az ágazat közös ellenségéről, az orvvadászatról is, mely probléma kapcsán a legaktuálisabb témákról, nehézségekről és megoldásokról hírességekkel és világhírű szakemberekkel lehet beszélgetni.

Az év kutyabarát eseménye

És itt mindjárt meg is kell említenünk, hogy 2021 legnagyobb természeti kiállítása egyben az év legnagyobb kutyabarát rendezvénye is lesz, vagyis a négylábú vendégeket felkészülten és örömmel látják. Kedvenceinket profi állatorvosi felügyelet és minden igényt kielégítő kutyáknak kialakított "pihenőszigetek" várják majd. Érdemes továbbá megjegyezni, hogy az esemény egyik főszereplője Fátyol, a világkiállítás kabalakutyája, vérbeli vadászkutya, egy drótszőrű magyar vizsla.

Gasztrosétány vadakkal

Az egész napos program során a gasztronómiai sétányon frissülhetünk, ahol a világszintű magyar vadhúsoké és halételeké lesz a főszerep. A fenntartható forrásból származó vad- és halhús egyébként a kiállítás egyik kiemelt vásárának, az OMÉK Plusznak is központi elemét adja, emellett a világkiállításon lehetőség lesz pótolni az év elején elmaradt FeHoVá-t is, amely a rendezvény jegyében kibővült tartalommal várja majd a látogatókat.

Te ott leszel? Nyerj jegyet a kiállításra!

Küldd el a helyes választ az alábbi kérdésünkre a szerkesztoseg_drive@drivemagazine.eu címre
2021. szeptember 1–20. között, hogy tiéd lehessen a 3×4 DB BELÉPŐ egyike a Vadászati és Természeti Kiállításra!

Hogy hívják a világkiállítás kabalakutyáját?

A nyereményjáték részletes játékszabályzatát itt találod. A helyes megfejtést beküldők között sorsolás dönt, a nyerteseket szeptember 22-ig a játékban részt vevő e-mail-címen értesítjük.

A játék nyertesei

Köszönjük szépen a rengeteg megfejtést! A beküldők között kisorsoltuk a 3 nyertest, akik fejenként 4 darab jegyet nyertek a Vadászati és Természeti Kiállításra.

A nyertesek a következők:

  • Kovács Lilla
  • István András
  • Nyesténé Szegő Erika

(A nyerteseket emailben is értesítjük.)

AMI MÉG ÉRDEKELHET