Elindult a Drive Selection, keresd folyamatosan frissülő utazási kedvezményeinket!

Wellness, étterem, szállásfoglalás, programbelépők akciós áron – ezt kínálja a Drive Selection, új ajánló- és kedvezményprogramunk, a MOL Move tagoknak!

drive selection

Szeretsz utazni, felfedezni, szereted a minőségi programokat és a kedvezmények sincsenek ellenedre? Akkor ezentúl keresd a Drive Selection menüpontban folyamatosan frissülő akciós ajánlatainkat, melyek közül a kiemeltekről a MOL Move applikáció hírfolyamában is rendszeresen értesülhetsz a jövőben.

Utazási portálunk, a drive.hu mostantól új szolgáltatással jelentkezik a MOL leghűségesebb vásárlói, a MOL Move-tagok számára. Útjára indult ugyanis a Drive Selection ajánló- és kedvezményprogram, amely Magyarországon és a régióban ajánl és kínál különböző élményekkel teli programokat, éttermeket, szálláshelyeket, illetve egyéb – utazáshoz kapcsolódó – termékeket és szolgáltatásokat. Ezzel azonban nincs vége, sőt a csavar még csak most jön! A Drive Selection ugyanis valamennyi konkrét tipphez kedvezményes ajánlatot is társít. Az ajánlatok igénybe vételének egyetlen feltétele, hogy annak beváltója a MOL Move lojalitásprogram tagja legyen és ezt a Move applikációban elérhető digitális klubkártyája felmutatásával igazolni is tudja ott, ahol a kiválasztott kedvezményt érvényesíteni kívánja.

Most minden MOL Move-tag kedvezményt kap

Fotó: Shutterstock

Az elérhető ajánlatok köre időről időre bővül, így érdemes lesz oldalunkon a Drive Selection menüpontot gyakran felkeresni. Kezdésnek pedig megnézni folyamatosan felkerülő indulóajánlatainkat, melyek ezúttal már Green szintű MOL Move-tagsággal is igénybe vehetők, tehát ha még nincs is tagságunk, az applikáció letöltésével azonnal jogosulttá válunk rájuk. Az egyes ajánlatok pontos felhasználási feltételeit, így a szükséges MOL Move-tagság szintjét is, minden ajánlatnál fel fogjunk tüntetni. Jó böngészést!

Nézd meg a Drive Selection-ajánlatokat! A Nemzeti Múzeum tárlatait féláron járhatod be.


AMI MÉG ÉRDEKELHET