Olimpikonok nyitották meg az új, nagyobb belvárosi Fresh Corner Cafét

A Blaha Lujza térre költözött a MOL belvárosi kávézója, a Fresh Corner Café.

Fotó: Fresh Corner Café

Az új kávézó az Europeum bevásárlóközpontban található és a Fresh Cornertől megszokott színvonalat kínálja: minőségi kávéválasztékkal, roppanós hot-doggal, frissen és helyben készült szendvicsekkel, levesekkel, salátákkal, limonádékkal és smoothie-kkal várja a felfrissülni vágyókat egész nap.

A Fresh Corner Café megnyitójánaz olimpiai bajnok sportolók nemcsak a kiszolgálásban segítettek, hanem a kíváncsi kérdésekre is válaszoltak, sőt autogramot is osztogattak. Hosszú Katinka úszó, Szilágyi Áron kardvívó, valamint Manhercz Krisztián és Varga Dániel vízilabdázók avatták fel az új kávézó önkiszolgáló kávégépeit, sőt be is álltak a belvárosi kávézó pultja mögé. Ők voltak az elsők, akik letesztelhették, mennyivel tud többet nyújtani egy nagyobb, belvárosi üzlet.

Fotó: Fresh Corner Café

Szilágyi Áron háromszoros olimpiai bajnok kardvívó küzd a tejhabbal

Friss és gyors

Fotó: Fresh Corner Café

A Blaha Lujza téren található Europeum bevásárlóközpontban újonnan megnyílt Fresh Corner Café ahogy mindig, most is messzemenőkig szem előtt tartja mind a kényelmesen kávézni vágyók, mind pedig a munkába vagy a város másik pontjába siető utazók igényeit. Így a 135 négyzetméteres kávézóban a 27 férőhely mellett, olyan önkiszolgáló kávégépeket is üzembe helyeztek, amellyel a vásárlók maguknak készíthetik el kávéjukat és ott azonnal egyetlen érintéssel fizethetnek is, valamint elviteles zónát is kialakítottak, ahol a vásárlók a reggeli csúcsidőben gyorsan megvehetik reggelijüket vagy ebédjüket.

„A Fresh Corner Café megnyitása óta az elmúlt három évben rengeteget tanultunk, és a kávézó ki is nőtte a helyét. – mondta a megnyitón Mozga Gábor, a MOL-csoport Értékesítés és Operáció vezetője. – A költözéssel újabb lehetőségek is nyílnak előttünk, hiszen Budapest egyik legforgalmasabb helyszínén olyan kávézót hozhatunk létre, amely valódi találkozó pont lehet, egyedi megoldásainkkal pedig a valós fogyasztói igényekre reagálunk, és azt adjuk vásárlóinknak, amire éppen szükségük van: minőségi időt és kényelmes kiszolgálást".

46 millió csésze kávé évente

A MOL hat évvel ezelőtt kezdte el a töltőállomásait átalakítani a Fresh Corner koncepció jegyében, ma pedig már szinte minden második töltőállomáson friss étellel és kiváló minőségű kávéval várják a fogyasztókat. A koncepció sikerét pedig mi sem bizonyítja jobban, minthogy 2020-ban a járványhelyzet ellenére is 46 millió csésze kávét adtak el a MOL töltőállomásain a régióban. A töltőállomások kereteit a vállalat 2018-ban hagyta maga mögött, amikor megnyílt Budapesten a belvárosi Fresh Corner kávézó.

Képek a kávézó megnyitójáról:

Fotó: Fresh Corner Café

Manhercz Krisztián és Varga Dániel vízilabdázók


Fotó: Fresh Corner Café

Hosszú Katinka


Fotó: Fresh Corner Café

Mozga Gábor, Szilágyi Áron és Hosszú Katinka


Fotó: Fresh Corner Café

A kávézó kívülről


Fotó: Fresh Corner Café

A kávézó belülről


AMI MÉG ÉRDEKELHET