Ide utazz a TikTok szerint! Íme a legtrendibb úti célok!

A listán szerepelnek olyan nemzetközi kedvencek, mint New York vagy Barcelona, de van rajta meglepetés is.

Fotó: Unsplash

A TikTokot senkinek sem kell bemutatni. A hatalmas birodalom kreatív, vicces és izgalmas világa egyre több embert szippant be, és már nem csak a tánc és a playback uralja, hanem az utazás is egyre nagyobb teret nyer. Sorra jelennek meg utazási ajánlók, beszámolók rajta, és a Bounce elemezve a platform hashtagjeit felállította a top úti cél listát a felhasználók körében.

NEW YORK, EGYESÜLT ÁLLAMOK – 216 milliárd megtekintés

Az első helyen magasan vezet New York. Az Empire State Building, a hatalmas Central Park és a Times Square ragyogó fényei vonzzák a tiktokkereket. A Nagy Alma, a világ fővárosa, a város, amely soha nem alszik a világ egyik legpezsgőbb, legizgalmasabb városa. Tele van látványosságokkal és a kulturális kikapcsolódási lehetőséggel.

DUBAI, EGYESÜLT ARAB EMÍRSÉGEK – 37,1 milliárd megtekintés

Fotó: Unsplash

Ahol még pár éve sivatag volt, az elmúlt pár évtized alatt a világ egyik legnépszerűbb turisztikai célpontjává vált. Rengeteg programlehetőség, kalandpark mellett nem szabad elfeledkezni a felhőkarcolókról, az éttermekről és a szórakozási lehetőségekről sem. Dubaj luxusszállodái, üzletei és éttermei, ultramodern épületei és nyüzsgő éjszakai élete miatt vált népszerűvé a tiktokkerek körében.

ISZTAMBUL, TÖRÖKORSZÁG – 16,9 milliárd megtekintés

Fotó: Unsplash

A harmadik helyen meglepő módon Párizst is megelőzve a török város található. Vonzerejét a különleges elhelyezkedésének köszönheti, hisz a világ egyetlen kontinensen is átívelő városaként összeköti Európát és Ázsiát. A nyugati, és a keleti világot. A lenyűgöző építészete, változatos tengerpartjai vonzzák az idelátogatókat.

Isztambul nem más, mint egy színes történelmi illusztráció, ahol megcsodálhatjuk az elmúlt évezredek gyönyörű bizánci építészeti alkotásait: a keresztény és az muszlim vallási imahelyeket, a hömpölygő bazárokat, és a különböző üzletek sokaságát.

LONDON, EGYESÜLT KIRÁLYSÁG – 13, 9 milliárd megtekintés

Fotó: Unsplash

A sosem alvó, vibráló európai város okkal a közönség kedvence, mivel nem csak történelmi látványosságokban gazdag, hanem a divat és a kultúra központja is. Érdekesség, hogy Londonban a legtöbb több múzeum ingyenesen látogatható! Ezen kívül számos piac és park is található a városban, melyeket érdemes megnézni, mert nem csak egyedi holmikkal térsz haza, de remek hangulatban is töltöd az idődet.

BARCELONA, SPANYOLORSZÁG – 12, 6 milliárd megtekintés

Fotó: Unsplash

A katalán főváros egy igazi ékszerdoboz. A Földközi-tengerre néző, Gaudíról és a szecessziós építészetről híres Barcelona Európa egyik legtrendibb városa, amely a világ minden részéről vonzza a turistákat. Barcelona emellett mesés strandokkal, hihetetlen művészettel, és 2000 éves történelemmel büszkélkedhet. Az óváros varázsa és lassabb tempója, a modernebb városrészek avantgárd hangulata egyedülálló hangulatot varázsol.

További információ itt.

AMI MÉG ÉRDEKELHET