Melyik híres sztár hotelében szállnál meg?

Robert de Niro New York-i vagy Bono dublini szállodája érdekel jobban?

grennwich hotel
Fotó: Greenwich Hotel

A leghíresebb és leggazdagabb emberek is szeretnek több lábon állni, vagy jól befektetni a megkeresett pénzüket. Így vannak ezzel a zenészek és filmszárok is. Nézzük hol van szállodája Bonónak, Liz Hurley-nek, Mick Jaggernek vagy Robert de Nirónak!

Mick Jagger a Kis-Antillákon vár – Stargroves Villa, Mustique

Fotó: Caribbean Colletcion

A karibi Mustique szigeten található Mick Jagger egyik háza, amelyet bárki kibérelhet, ha a pénztárcája engedi. A sztár hotele, a Stargroves Villa teraszai hihetetlen kilátást nyújtanak az Atlanti-óceánra. Az 1930-as években épült ingatlan hét különálló pavilonból áll, az épületeket pedig kis ösvények kötik össze. A Rolling Stones frontemberének trópusi villájába legfeljebb 10 vendéget lehet elszállásolni, és 2500 dollár/fő/éj árral kell számolni alsó hangon.

Richard Gere jógaközpontja – The Bedford Post Inn, New York

Fotó: Bedford Post Inn

A New York állambeli romantikus kisvárosban, Bedfordban található egy 14 hektáros területen az amerikai sztár hotele. Richard Gere a nyolcszobás fogadót még 2007-ben vásárolta meg üzlettársával, a Bedford Post Inn a hollywoodi sztárok luxus wellness menedékévé vált – a jógakedvelő színész még egy jógastúdiót is épített a birtokra, ahol foglalkozásokat, workshopokat is tartanak.

Bono szállodája – The Clarence Hotel, Dublin

Fotó:

A Bono és a U2 tagjai 1992-ben vásárolták meg a Clarence Hotelt, amely Dublin belvárosának éke. A 49 szobás boutique hotel jelenleg az ír főváros egyik legmenőbb szállodája, ami tükrözi az 1930-as évek dekadens hangulatát, amikor a szálloda eredetileg épült. A The Clarence Hotel a híres Temple Bar környékén található, vagyis közel a tipikus és híres ír pubokhoz. Maga szálloda is remek koktélbárral rendelkezik, és ne felejtsd el, mielőtt a U2 tagjai megvásárolták a helyet, maguk is sokáig a hotel vendégei voltak.

Elizabeth Hurley fenséges hotelja – No. 11 Cadogan Gardens, London

Fotó: Cadogan

Elizabeth Hurley hotelja a Sloane Streeten található Chelsea szívében. A Cadogan egy átalakított villa, amely ma már 54 szobával – ebből 19 lakosztállyal – várja a tehetős vendégeit. A Lord Chelsea által a 19. század végén épített villát Liz Hurley 2016-ban teljesen felújította, és egy fine dining éttermet, a Tartufót is megnyitotta a házon belül. Minden szobafoglaláshoz jár ingyenes transzfer, minőségi pezsgő, hogy a vendégek királynak és királynőnek érezzék magukat a szállodában.

Robert De Niro stílusában – The Greenwich Hotel, New York

Fotó: Greenwich Hotel

Robert de Niro már bebizonyította, hogy nemcsak zseniális színész, de remek üzletember is, számos menő étterme és egy hotelje is van New Yorkban. Sőt, a sztár már azelőtt megvette ezt a hotet, hogy belevágott volna a Nubu étteremlánc-birodalom kiépítésébe. A Greenwich Village-ben elhelyezkedő hotel 88 stílusosan berendezett luxusszobával rendelkezik, de nemcsak ettől népszerű ez a szálloda, hanem a különleges, japán Shibui Spa-tól, amely egy 250 éves autentikus japán ház pontos mása.


AMI MÉG ÉRDEKELHET