8 hazai termálfürdő, ahol éjszakai fürdőbulival köszönthetjük az új évet

Országszerte több fürdő készül újévi mulatsággal.

termálfürdő
Shutterstock

Néhány fürdőben hagyomány, hogy az év utolsó napját egy éjszakai partival ünneplik meg. Ez általában nem csupán hosszított nyitvatartást jelent, hanem különböző programokat is. Az élőzenétől a vacsoráig: ezekebe a fürdőkbe érdemes mennünk, ha különleges módon búcsúznánk el 2023-tól.


Aquaworld Budapest

A budapesti Aquaworld élményfürdőben este nyolc órától hajnali fél háromig tart majd a szilveszteri program. A termalonline.hu kiemeli, a partin a zenét egy DJ fogja biztosítani, de emellett jelmezes buli, cirkusz, UV tánc-show, bűvészmutatvány, lézershow és újévi tűzijáték is várja majd a résztvevőket.

Ha megéheznénk sem kell aggódnunk, ugyanis a fürdő éjszakai menüvel és ajándék pezsgővel gondoskodik majd a korgó gyomrokról. A belépőket kizárólagosan elővételesen, az online felületen lehet megvenni, ami a felnőtteknek 29 ezer forintba, a 14 évet nem betöltött gyerekeknek pedig 19 ezer forintba kerül.

Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont

Cegléden sem bízzák a véletlenre a szilvesztert; a fürdőben este nyolctól hajnali kettőig van lehetőségünk éjszakai fürdőzés, szaunázás keretében ünnepelni. A welcome drink elfogyasztása után belevethetjük magunkat a táncolásba, a zenéről egy külön DJ fog gondoskodni. Éjfélkor a vendégek egy pohár pezsgő, illetve virsli mellett köszönthetik 2024-et, az online elővételes jegyek ára személyenként 11 500 forint.

Ha a bulizást kihagynánk: 6 gyógyfürdő Magyarországon, ha átmelegednénk a télen

Hungarospa Aqua-Palace Élményfürdő

Hajdúszoboszló sem marad ki a szilveszteri mókából, itt az Aqua-Palace Élményfürdő készül újévi programok sokaságával. A választékban lézershow, habparty, DJ, élőzene, valamint szilveszteri ételek és italok szerepelnek, az este sztárvendége pedig Tolvai Reni lesz. A parti este nyolckor fog kezdődni, és egészen sokáig, hajnali négy óráig tart majd. A felnőtt belépő 25 ezer, a diákjegy 17 ezer forintba kerül, a 3 év alattiak pedig hatezer forintért tudnak pancsolni.

Leányfalui Termálfürdő

A Budapesttől nagyjából háromnegyed órára található Leányfalui Termálfürdő is este nyolctól várja az ünnepelni vágyó látogatókat. A hajnali kettőig tartó eseményt DJ fogja kísérni, a jegyeket pedig december 26-ig 16 ezer forintért tudjuk megvenni. December 26. után az ár 18 ezer forintra emelkedik, melyből nyolcezer helyben levásárolható.

Ezt olvastad már? 6 iglu Budapesten, ha télen is teraszon ülnél

Hertelendi Termálfürdő és Szaunapark 

A Pécs közelében található Hertelendi Termálfürdőbe már este hatra is megérkezhetünk, ugyanis innentől kezdve hajnali fél háromig tart majd az éjszakai parti. Az élőzenéért a The Connector zenekar felel majd, az újévet pedig pezsgővel és tombolával köszönhetik majd a látogatók. A fürdő étterme egész este nyitva lesz, úgyhogy a szilveszteri ételekből és italokból sem lesz hiány.

Az élővételes belépő 12 ezer forintba, a helyszínen vásárolt belépő 13 ezer forintba kerül. Aki a szaunákat is ki szeretné próbálni, annak muszáj elővételesen vásárolnia: a wellness-belépő ára 16 ezer forint.

Hagymatikum Spa & Wellness

A makói fürdő a Filmcsillagok Éjszakájával búcsúztatja 2023-at. A welcome drinket, svédasztalos vacsorát és az éjféli menüt is magába foglaló belépő ára 29 ezer forint, a szaunahasználatot is lehetővé tévő VIP jegyé pedig 34 ezer forint. Persze a szórakozást élőzene is követi, melyért a Bud Spencer & Terence Hill Emlékzenekar felel majd, de a habparty és DJ sem marad el.

Amennyiben egy kis békességre vágyunk: 5 csendes belföldi úti cél, ha elbújnál a világ elől

Aqua Land Termál- és Élményfürdő

Ráckevén az Aqua Land termálfürdő biztosítja majd a jó hangulatot. A nagyszabású buli este nyolc órától indul, és egészen hajnali háromig tart majd. Zenés programok, szaunázás és filmvetítés várják majd a látogatókat, akik december 29-ig 14 990 forintért vásárolhatják meg a jegyet. Ezután a dátum után a belépő ára 16 990 forintra emelkedik, a helyszínen pedig tíz forint híján húszezer forintért tudunk szert tenni rá. Elővételesen van lehetőségünk egy vacsorát is tartalmazó prémium jegy kiváltására is, melynek ára 18 990 forint.

Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő

Sárváron szilveszteri medencepartival köszönnek el 2023-tól, ráadásul a buli két helyszínen, hajnali négy óráig fog zajlani. A programot egy vízgömbművész fellépése fűszerezi meg, de éjfélkor beltéri tűzijáték is lesz. Ezt követően fél egykor Kovács Kati fog zenélni. Ha el akarunk látogatni az ünnepségre, akkor többféle jegytípusból is választhatunk, melyek ára 16 900 és 34 900 forint között ingadozik, amit az étkezés típusa befolyásol.

Kövessétek a közösségi csatornáinkat is, így nem maradtok le folyamatosan frissülő tartalmainkról: Drive Magazine néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on és a Facebookon is!

AMI MÉG ÉRDEKELHET