Korcsolyára fel! Ezek a legszebb jégpályák Budapesten

Ennél jobb aktív program nem is kell hétvégére!

Fotó: Facebook

Elérkeztünk a tél legromantikusabb programjához, a jégkorcsolyához, ugyanis sorra nyitnak meg a legszebb pályák a fővárosban. Mutatjuk a legszebbeket Budapesten, ahol nemcsak a felnőttek, de a kicsik is átélhetik a jeges sport minden örömét. Ha kirándulással kötnétek össze a korizást, akkor nézd meg a legjobb balatoni jégpályákat vagy a többi hazai műjeget!

​VÁROSLIGETI MŰJÉGPÁLYA

Nemcsak város legnépszerűbb pályája, hanem a legnagyobb is egyben. A 12 ezer négyzetméteres jégfelület kétharmada várja a korcsolyázókat a legkorszerűbb eszközparkkal. Az sem probléma, ha nincs korcsolyád, ugyanis 2000 pár várja a kikölcsönzést a létesítményben.

Cím: 1146 Budapest, Olof Palme sétány 5.

ADVENT BAZILIKA

Immáron 12. alkalommal rendezik meg a Bazilika előtti vásárt a Szent István téren, ahol újfent feldíszítik a hatalmas karácsonyfát, az adventi koszorút és a betlehemi jászolt a műjégpálya mellett.

Cím: 1051 Budapest, Szent István tér 1.

BUDAPEST PARK

Idén első alkalommal várja a téli sport szerelmeseit a Budapest Park mintegy 1200 négyzetméteres műjégpályával december 3-tól a hét minden napján. Hétköznap délután, hétvégén pedig egész nap korcsolyázhatnak rajta az idelátogatók.

Cím: 1095 Budapest, Soroksári út 60.

Fotó: Pexels

​MARCZIBÁNYI TÉRI MŰJÉGPÁLYA

A jégpálya a Marczibányi Sportcentrumban található 20x40 méteres területen. A fedett sátorban leckéket is lehet venni hazánk egyik legnépszerűbb műkorcsolyázójától.

Cím: 1022 Budapest, Marczibányi tér 16.

HOTEL PRESIDENT MŰJÉGPÁLYA

A belvárosi hotel tetején egy cuki 110 négyzetméteres műjégpálya található, amelyen egyszerre 20 fő korcsolyázhat. Csodás kilátás nyílik a belváros díszes homlokzataira, Zsolnay-tetőire napközben és az esti órákban is.

Cím: 1054, Budapest Hold utca 3-5. – A Hotel President tetején

BÁLNA ADVENT

A Bálna terasztán található 450 négyzetméteres pályáról pazar kilátás nyílik a budai várnegyedre, és hihetetlen karácsonyi hangulat közepette élvezhetik a kicsik és a nagyok is a korcsolyázást.

Cím: 1093 Budapest, Fővám tér 11-12.

AMI MÉG ÉRDEKELHET