Igazi luxusszállás az erdő csendjében, árkedvezménnyel

MOL Move tagsággal most –10-25% kedvezménnyel próbálhatod ki a Treehouses szállásokat.

Elképzelni sem lehet idillibb kikapcsolódást, mint ami az erdő-mező közepén vár ránk – ezt az egyszerű igazságot tartották szem előtt a Treehouses alapítói, akik szikla- és lombházaikban várják a pihenni vágyókat. Most a MOL Move tagsággal –10-25% kedvezménnyel próbálhatod ki a noszvaji és kapolcsi Treehouses szállásokat.

A Treehouses különleges szálláshelyei négycsillagos szállodai felszereltséggel nyújtják mindazt, amire az ember egy feltöltődés során vágyik: a természet nyugalmát prémiumkörnyezettel és -kiszolgálással ötvözve. Ezúttal több házukban, a Kapolcs Sziklaházban, illetve Noszvajon a Cabinban és a Superior lakosztályban is kedvezményekkel várják a MOL Move-tagokat: míg előbbibe augusztus 1. és december 22. között 15% kedvezménnyel foglalhatunk, a noszvaji Cabinbra szeptember 1. és november 31. között 25%, a Superior lakosztályra pedig ugyanebben az időszakban 10% kedvezményt érvényesíthetünk. Bár a különleges szállásokról szinte ki sem akarunk majd mozdulni, azért a környéken is érdemes körülnézni, hiszen Kapolcson régi templomok, várromok és hatalmas mezők, Noszvajon pedig a lombházaktól induló forrástúra, biciklis útvonalak, lovaglás, egy finom fekete reményében pedig Csernus Imre Csendülő kávézója vár.

Kapolcs Sziklaház

A Balaton-felvidéket sohasem lehet megunni, egy ilyen szuper, természetközeli szálláson pedig még több élményt nyújt a táj. Akár strandidő van, akár borús, lesz lehetőséged kikapcsolódni és remek programok közül választani. Kirándulhatsz Csobánc várához, felmászhatsz az Ábrahámhegyi kilátóhoz, körbejárhatod a nagyvázsonyi Kinizsi-várat vagy megnézheted a gyönyörű panorámát a Tihanyi Bencés Apátság elől, és persze a Balaton közelsége strandolásra is lehetőséget ad.

Noszvaji lehetőségek

Ha erdei elvonulásra vágysz, a noszvaji Treehouses szállásai pont neked valók. A Drive Selection kedvezményt a Cabinra és a Superior lakosztályra is felhasználhatod. De milyen az erdő mélyén ezekben a faházakban pihenni? Amolyan „kint is vagyok, bent is vagyok" lokáció. A házak kellően a falu szélén találhatók ahhoz, hogy a civilizáció zajai, fényei már ne zavarják meg erdei relaxációnkat, és kellően az erdő szélén ahhoz, hogy ne érezzük magunkat teljesen elszigetelve mindentől – például egy jó vacsorától, amelyre a pár lépésnyire található Nomad Hotel éttermében mindenképp érdemes sort keríteni. Reggeliért azonban még a szállásunkat sem kell elhagyni, hiszen ott vár minket a lombházunk függőhídjára tett bőségkosár: felvágottakkal, sajtokkal, zöldséggel, ízletes házi lekvárokkal, joghurttal, többféle pékáruval, tejjel, tojással és friss narancslével.

Kirándulnál?

A Bükk szomszédsága végtelen lehetőségeket kínál. A Bükki Nemzeti Parkban egész nap kirándulhatunk, este megnézhetjük a Bükki Csillagdában a káprázatos eget, vagy elmehetünk Eger csodás óvárosába sétálni, esetleg wellnesselhetünk Egerszalókon. Bár a noszvaji szállások mindegyikéhez saját jacuzzi jár, tehát, ha romantikus pezsgőfürdőzésre vágyunk, akkor azt a szállásunkon megtehetjük.

Milyen kedvezményekre számíthatsz?

Kapolcs Sziklaház: 2023. augusztus 01. – 2023. december 22. közötti időszakra –15% kedvezményt kaphatsz hétköznapokon és hétvégéken. Ebben a reggeli és a vacsora is benne van.

A kedvezmény mértéke: hétköznap 84 990 helyett 71 990 forintért, hétvégén 109 990 helyett 93 490 forintért lehet tiéd a szállás.

Noszvaj Cabin: 2023. szeptember 01. – 2023. november 31. között –25% kedvezményt kaphatsz hétköznapokon és hétvégén, az árban a reggeli is benne foglaltatik.
A kedvezmény mértéke: hétköznapon 134 990 helyett 100 990 forintért, hétvégén 144 990 helyett 108 990 forintért lehet tiéd a kabin.

Noszvaj Superior: 2023. szeptember 01. – 2023. november 31. között –10% kedvezményt kaphatsz hétköznapokon és hétvégéken, az ár tartalmazza a reggelit is.
A kedvezmény mértéke: hétköznap 109 990 helyett 98 990 forintért, hétvégén 134 990 helyett 121 490 forintért lehet tiéd a ház.

A SZÁLLÁS KEDVEZMÉNYÉNEK FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEI:

  • Green szintű MOL Move tagság (Ha még nincs is tagságod, az applikáció letöltésével azonnal jogosulttá válsz.)
  • A kedvezmény érvényesítéséhez a foglaláskor a MOL10, MOL15 vagy MOL25promóciós kódot kell megadni, értelemszerűen a 10%-nál a MOL10-et, a 15%-nál a MOL15-öt, 25%-nál a MOL25-öt.
  • Szállást a TreeHouses oldalán tudsz foglalni.
  • Beváltási útmutató: Az „Üzenet a szálláshelynek” mezőbe a foglalás során írd be a promóciós kódodat – a kedvezmény mértékét ezt követően manuálisan fogják jóváírni (48 órán belül), és egy következő e-mailben küldik el a kedvezménnyel ellátott foglalásod értékét.
  • A szállás átvételekor be kell mutatnod a MOL Move-tagságodat igazoló digitális kártyádat a telefonodon.

Ha további Drive Selection ajánlatokra is kíváncsi vagy, akkor rendszeresen térj vissza a Drive.hu Drive Selection menüpontjára, hogy lásd a legfrissebb kedvezményeket!

AMI MÉG ÉRDEKELHET