Szereted a vízi sportokat? Bérelj SUP-ot automatából!

SUP-automatát üzemeltek be Magyarországon.

sup
Fotó: 123RF

Évek óta egyre elterjedtebb a SUP-ozás, legyen szó folyóról, tóról vagy tengerről, sokan pattannak fel a deszkára, ahogy beköszönt a jó idő. Ennek az elterjedt vízi sportnak a hátránya, hogy a jó minőségű SUP-ok drágák és nehezek is, tehát igen kényelmes megoldásnak tűnik az új lehetőség, hogy automatából béreljük, amikor szükségünk van rá.

A Duna mellett, Pesterzsébeten üzemelték be Magyarország első SUP-automatáját. A bérléshez csak egy applikációra, online regisztrációra van szükséged, és már tiéd is a kölcsönzött deszka. A Suppama automatát nem nálunk vezették be először, hiszen Észtországban és Spanyolországban már nagy sikerrel működnek a cég masinái. Az első itthoni SUP-állomást a a Vak Varjú Csónakháznál, a Soroksári-Duna partján találod meg, az egész bérlési folyamat nem tart 5-10 percnél tovább.

Mentőmellény kötelező!

Ne felejtsd el, hogy Magyarországon SUP-ozni csak mentőmellényben szabad, akkor is, ha remekül, biztonságosan úszol, éppen ezért a Suppama kölcsőnzőket is úgy alakították ki, hogy mind a 16 bérelhető deszkához tartozik mentőmellény és természetesen evező is.

Mennyibe kerül?

Egy órára 4000 forintba kerül egy deszka bérlése, és egy ember egyszerre maximum csak 5 darab SUP-ot vehet ki. A Suppama csapata túrákat is szervez a Dunán, érdemes figyelni a cég Facebook-oldalát, hogy mindig lásd, éppen terveznek-e nyilvános programot! Ha még nem használtál ilyen sporteszközt, akkor mindenképp ideális megoldás először egy bérelt deszkát kipróbálni, és kezdőként mindenképp érdemes vezetővel, szervezett keretek között a Dunára szállni.

Így működik az SUP-automata:

youtu.be

Autonomous Self-Service Stand Up Paddleboard (SUP) Rental Stations as a Business Opportunity
AMI MÉG ÉRDEKELHET