Élményfestés kicsit másképp a Szelfimúzeumban

Fröcskölj, mázolj, alkoss máshogy, mint máshol.

Már írtunk arról, hogy léteznek olyan stresszoldó programok Budapesten, amelyek akár egyedül vagy a legjobb barátaiddal, kollégákkal is élvezetesek lehetnek. Most egy olyan programot mutatunk be, ami egyedülálló, szórakoztató és biztosan örökre emlékezni fogsz rá.

Élményfestő stúdiókkal, műtermekkel szerencsére már Dunát lehet rekeszteni Budapesten – olyan sok kreatív hely van, hogy csak válogatnunk kell közülük, ám mindenhol vezetett festés zajlik, egy közösen kiválogatott képet készíthetünk el profi segítséggel. Most azonban a Szelfimúzeumban kipróbálhatsz egy freestyle festést, ami kitűnő feszültségoldó is, hiszen úgy, azt és oda festesz, ahova szeretnél. A Fröcskölőben minden vendégnek jár festővászon és vedőölttözet és onnantól kezdve mindent szabad. A fehér overál is lehet festővászon, vagy a fal, ami már amúgy sem tiszta, tényleg bárhova fröcskölhetsz, ha a vásznad már tele van.

Belvárosi alternatíva rossz időre

Fotó: Instagram

Budapest belvárosában, a Blaha Lujza tértől nem messze található a Szelfimúzeum, amely új szolgáltatásként ajánlja a Fröcskölőt, de vehetünk kedvezményes kombinált jegyet is a két helyre. Ezen a hideg, esős tavaszon nem kell tovább azon agyalnod, rossz időben mit csinálj, ha már a mozifilmeket és a többi múzeumot, kiállítást kipipáltad, akkor jöhet ez a furcsa beltéri program, ami garantáltan jó élmény lesz.

Amit a Fröcskölőben lehet:

  • Felfordulást csinálni rendrakás nélkül;
  • Festéstudás nélkül festeni;
  • Úgy alkotni, mint utoljára gyerekként – tét nélkül, maszatosan;
  • Mindent összekenni, még a ruhádat is, mert kijön a festék, de ha félted az öltözékedet, akkor kapsz védőfelszerelést;
  • Játékosan levezetni a stresszt, minden korosztálynak.
Kitűnő élményajándék lehet anyák napjára vagy gyereknapra is, csak jelentkezz be előre itt.

youtu.be

Fröcskölő - Engedd szabadjára kreativitásod és érezd jól magad! - www.frocskolo.hu
AMI MÉG ÉRDEKELHET