4 sky bar Budapesten, amit nem érdemes kihagyni

Tökéletes hőmérséklet, csodás kilátás és isteni italok, ételek.

Hard rock cafe budapest sky bar
Fotó: Roxy Rooftop Lounge

Ha már a nyaraláson túl vagyunk, és az évszaktól is lassan búcsút kell vennünk, akkor az utolsó langyos napokat használjuk ki, és próbáljuk ki a főváros kellemes tetőbárjait.

Már tavaly is írtunk pár kellemes sky barról, de szerencsére azóta is csak szaporodnak a remekebbnél remekebb tetőbárok Budapesten. A tetőteraszos helyek nagy előnye (a kilátáson kívül), hogy a belváros szívében vannak, annak minden hátránya nélkül: nincsen például por és zaj, mint az utcai vendéglátóhelyeken.

The Duchess

Fotó: Facebook

Ez a különleges bár a Matild-palota tetején kapott helyet, de már a neve is arra utal, hogy valami fenséges élményben lesz részünk a teraszon. Az italbár a legfinomabb italokkal, egyedi koktélokkal és különleges borokkal vár, na és persze ott van a kilátás az Erzsébet hídra és a budai hegyekre.

Cím: 1056, Budapest, Váci utca 36.

Roxy Rooftop Lounge

Fotó: Facebook

A Hard Rock Hotel Budapest maga is egy látványosság, elképesztő enteriőrje rögtön rabul ejt, ahogy belépsz a szállodába. Nos, ennek a belvárosi épületnek a tetején nyitották meg a Roxy Rooftop Lounge-ot, ami egy nem is túl nagy, de nem is olyan aprócska bár kényelmes, otthonos hangulattal. A hely pénteken és szombaton van nyitva, siess, hogy még jó időben kipróbálhasd!

Cím: 1065 Budapest, Nagymező utca 38.

White Raven Skybar & Lounge

Fotó: White Raven

A Budai Várban, a Hilton tetején nyitott meg nyár közepén talán az egyik legkülönlegesebb hazai tetőbár, amelynek dizájnja a névadó fehér holló köré épül. A bár különleges étel- és italkínálata tökéletesen passzol ehhez a különleges helyszínhez. Ha tehát egyik nap a Várnegyedben sétálnál egyet, akkor az este tökéletes befejezése lehet egy vacsora vagy egy koktél a White Ravenben.

Cím: 1014 Budapest, Hess András tér 1–3.

Solid

Fotó: Facebook

Ha egy különleges helyen akarsz még különlegesebb ízeket kóstolni egy elegáns brunch keretében, akkor a Solid a te helyed! A borbár és étterem terasza a Gellért-hegyre néz, így a finom pezsgők és borok kortyolgatása közben csodás zöld panoráma tárul elénk. Ha egy külföldi ismerőst szeretnél elkápráztatni vagy egy különleges alkalmat szeretnél megünnepelni, akkor a Solid remek választás.

Cím: 1053 Budapest, Királyi Pál utca 4.

AMI MÉG ÉRDEKELHET