Repülőjegy vásárlás ingyenes extrával – így lehet nagyobb lábtered

repülő
Fotó: Shutterstock

Használtad már a Google Flights-ot repülőjegy vásárlásához? A Google online repülőjegy-foglalási keresőszolgáltatása olcsó jegyet kínál, ám ez nem minden. Olyan kényelmi szolgáltatásokhoz is juthatsz általuk, amelyekre nem is gondolnál.

Hosszú a lábad és mindig kínlódás a repülés a turistaosztályon? Megpróbálod magad behajtogatni az ülésbe, de aztán az utazás minden perce kínlódás? És akkor még az előtted lévő utas nem is döntötte hátra az ülését... Ha nem szeretnél extradíjakat fizetni a nagyobb lábhelyért, akkor van egy jó tippünk!

Ingyen a tiéd egy klikkel!

Fotó: Shutterstock

Csak egy könnyen letölthető kiegészítő alkalmazásra lesz szükséged! A Google Flights-hoz fejlesztett plusz bővítmény éppen abban segít, hogy a repülőjegy-foglaláskor egyszerűen jobb helyhez juss ráfizetés nélkül. A Legrooms for Google Flights bővítmény bárki számára elérhető. Segítségével könnyedén kiválaszthatod a legjobb üléseket a gépen, hogy kényelmesen utazhass – és továbbra is a költségvetéseden belül maradj. Ha a legközelebbi repülőjegy vásárlásodnál már szeretnéd használni ezt az okos alkalmazást, akkor görgess tovább!

Hogyan működik?

Illusztráció: Legrooms for Google Flights

Inchben, vagyis hüvelykben kapod meg a lábhely méretét

Csak töltsd le az ingyenes bővítményt, ami innentől minden keresésnél információkat ad a rendelkezésre álló lábtérről a Google Flights találataidnál. A legjobb, hogy még azt is megmutatja, mekkora is az az extra lábtér azon a bizonyos járaton, amire éppen foglalni készülsz.

Ez az információ egy további adatoszlopként jelenik meg a normál Google Flights-információk után.

A Google Flights a találatoknál felsorolja a légitársaság nevét, az indulási és érkezési időpontokat, az utazás hosszát, a megállások számát, a szén-dioxid-kibocsátást, a jegyárat és a repülőgép típusát (ez lehetővé teszi a repülőgép modelljének ellenőrzését), és ezek után következik a lábhely adata, de csak akkor, ha megszerezted a bővítményt. Mivel látod az ülések méretét, innentől csak kiválasztod azt az ülést, ahol több a hely, és felár nélkül máris a tiéd lehet. Igaz, kicsit pepecselős végigböngészni a sorokat, de megéri – sajnos egyelőre még nem tudsz szűrni a lábhely paraméterei alapján.

A rendszer inch-ben, vagyis hüvelykben adja meg az adatot: 1 inch = 2,54 cm.
AMI MÉG ÉRDEKELHET