Saját magukat szivatták meg a leszállás előtt pakolászó utasok

Még a rendőrséggel is fenyegetőzni kellett.

JetBlue
Shutterstock

Nem bírtak magukkal a JetBlue légitársaság egyik járatán az utasok, aminek meglett az ára: szeretteik helyett egy rendőrségi közbeavatkozás fenyegetésével találkoztak.


Az amerikai JetBlue légitársaság egyik járatán pórul jártak a türelmetlen utasok, ugyanis a légiutas-kísérők rájuk hívták a rendőröket.

Az internet felkapta @karenpgreenwalker TikTok-felhasználó videóját, amiben jól látszik: néhány utas úgy gondolta, praktikus ötlet lesz még jóval a leszállás vége előtt kikapni poggyászaikat a fejük fölött lévő tárolókból.

Ez is tetszhet: 111 utas, nulla bőrönd: rekordhiba történt egy légitársaságnál

@karenpgreenwalker I give these flight attendants credit bc I had it with these passengers on the flight from #lga to #fll. #airplanedelays#airplaneissues#jetblue#travel♬ original sound - Karen Green-Walker

A New Yorkból induló, Floridába tartó járaton az utasok a személyzet figyelmeztetései ellenére sem tudtak a helyükön maradni – számol be róla az Independent.

„Kérjük zárják be a fejük fölött lévő tárolókat” – hallható a pilóta reményvesztett hangja a videón.

Az utasoknak úgy tűnik, sikerült kibírniuk a majd’ háromórás utat, de a pár percet igénybe vevő landolás közben már sietősebb volt. Hogy miért?

Az incidenshez hozzátartozik, hogy körülbelül 22 utas azért sietett ennyire, hogy el tudják érni az Ecuadorba induló járatot.

Olvass erről is! Babának álcázta magát a kövér nyúl, de a repülőtéren lebukott

@karenpgreenwalker I give the two #jetblue#flightattendants much praise bc I had it. The people just were not listening. The young lady sitting next to me was on the Quito flight and the rude passengers wouldnt even let her through to get bag. The other flt attendants not working and I just shook our heads. #traveltiktok#airplane#jetblueflight#nopatiences#unrulypassengers#disrespectful#smh#explorerpage#travelreels#neveragain♬ Oh No - Kreepa

Green-Walker elmondása szerint a légiutas-kísérők szerették volna ezt a 22 embert előre engedni, ám a többi utast ez nem kifejezetten érdekelte. A második videóból látszik, az emberek a landolást követően úgy pattantak fel, mintha az életük múlna ezen a pár percen.

A feliratból az olvasható ki, hogy az emberek csak akkor tudtak viselkedni, amikor a személyzet a hangosbemondón a rendőrséggel fenyegette meg őket.

Azt ugyan nem tudni, hogy végül valóban kihívták-e a rendőrséget, ám azt igen, hogy a fent említett utasok végül lekésték az Ecuadorba induló járatot.

Az eset több TikTok-felhasználót is felháborított, sokan hasonló tapasztalataikról számoltak be.

„Borzasztóvá vált az etikett a repülőgépeken. Többször történt meg, hogy a mögöttem ülő emberek erőszakosan átvergődtek rajtam”

– mondja az egyik komment.

„Bárcsak megértenék az emberek, hogy mekkora biztonsági kockázattal jár az, ha landolás közben kezdik el levenni poggyászaikat”

– hívta fel egy másik komment a türelmetlenség veszélyeire a figyelmet.

AMI MÉG ÉRDEKELHET