Tiéd a legrosszabb ülés a repülőn? Van egy trükkünk!

Nem érdemes egész úton feszengve utazni, ha van jobb megoldás

ülés repülő
Shutterstock
Éppen a napokban írtunk a középső karfák dilemmájáról, most viszont arra adunk tippet, mit kezdjünk, ha két idegen közé, a középső ülésbe ragadtunk.

Talán nem túlzás, ha azt mondjuk, hogy a középső ülésnél kényelmetlenebb hely nem létezik a repülőn: harc megy a karfáért, máson keresztül tudunk csak kimenni a mosdóba, nem látunk ki rendesen az ablakon, ha még extra szerencsételenek is vagyunk, akkor a mellettünk ülők még nagyobbak is nálunk, hogy biztosan kevés hely maradjon nekünk.

Ezt olvastad már? Egy olasz falu ingyenes lakhatással csábítja a távmunkásokat

Ilyenkor sokan körbenéznek a repülőn és átülnek egy üres helyre, de a folyosó vagy ablak melletti helyek a legritkább esetben maradnak üresek, mert mindenki – nyilvánvalóan – azokra pályázik.

De mit lehet tenni, ha két idegen közé kaptál helyet a repülőn?

Kérj riasztást üresedésről!

Menj fel az expertflyer.com oldalra, töltsd le a Seat Alerts alkalmazást, azon regisztráld a repülési adataidat és kérj figyelmeztetést, ha valaki lemondja a foglalását és bookold át a saját jegyedet a felszabadult helyre.

Az applikáció ingyenes, tehát ha úgy vesszünk: ingyen, felár fizetése nélkül kaphatsz egy sokkal jobb helyet a következő repülős utazás alkalmával.

Az applikáció akkor is hasznos lehet, ha családdal vagy nagyobb társasággal repülsz, de a jegyek nem egy helyre szólnak: ha van felszabadult hely, könnyen lehet variálni, és a végén még az is lehet, hogy egy sorba vagy legalább egymáshoz közel is megoldható az ülésrend az út előtt.

Kövessétek a közösségi csatornáinkat is, így nem maradtok le folyamatosan frissülő tartalmainkról: Drive Magazine néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on és a Facebookon is!


AMI MÉG ÉRDEKELHET