2 nyertes eltölthet 1 éjszakát a Párizsi Operaházban

Az Airbnb szállásközvetítő most nagyot durrant ezzel az ajánlattal!

párizs opera Palais Garnier
Fotó: Shutterstock

Mindössze 37 eurórért elérhető 2 szerencsés nyertesnek az exkluzív szállás a Palais Garnier-ben, vagyis a híres Párizsi Operaházban. Pályázol?

A híres Az operaház fantomja című darab világkörüli turnéra indul az idén, és ezt megünneplendő az Airbnb egészen exkluzív programot kínál a Párizsi Operaházzal közösen, amelyik Andrew Lloyd Webber híres musicaljének ihletője. Két szerencsés pályázó jelképes összegért tölthet el egy életre szóló élményt ígérő éjszakát a Garnier Palotaként is ismert, impozáns épületben. Maga a pazar díszpáholy lesz a nyertesek szállása (konkrétan a hálószoba), ahonnan egyébként az évszázadok során megannyi híres vendég nézhette már a műsort.

Egy nap a kulisszák mögött

Fotó: Airbnb

A szállást elnyerők a program keretében olyan helyekre is eljutnak majd a lenyűgöző épületben, ahová kevés embert engednek be. Így többek között felkereshetik az opera hihetetlen magánarchívumát, a tetőtéri tánctermeket, ahonnan csodás kilátás nyílik Párizsra, valamint a híres musical fantomjának lakhelyét, a valóságban is létező, földalatti mesterséges tavat. A különleges program keretében a szerencsés jelentkezők részt vehetnek egy balettórán az opera balett-társulatának egyik táncosával, a vacsora pedig a Foyer de la Danse-ban, a színpad mögötti táncpróbateremben várja majd őket. Az esemény házigazdája a világhírű fantomfigurát megalkotó Gaston Leroux franciaíró dédunokája, Véronique Leroux lesz.

Foglalj most!

Az egyedi estét 2023. július 16-án szervezik, a szállás foglalása március elsején, magyar idő szerint 19 órától indul az airbnb.com/opera honlapon. Az ár két főre megegyezik a díszpáholy sorszámával, vagyis 37 euró. A jelentkezéshez rendelkezni kell egy ellenőrzött Airbnb-profillal és előnyt élveznek azok, akik aktívak a platformon és sokszor foglaltak már szállást, és jó értékeléseket kaptak eddig. A szerencsés pályázóknak saját maguknak kell majd megszervezniük a párizsi utat.

Kukkants be a pompás Párizsi Operaházba!

Fotó: Airbnb


Fotó: Airbnb


Fotó: Airbnb


Fotó: Airbnb


Fotó: Airbnb


Fotó: Airbnb


AMI MÉG ÉRDEKELHET