Nyerj 2 belépőt a MOL Magyar Kupa tavaszi döntőjére!

Adventi nyereményjáték-sorozatunk harmadik kérdéssorára december 17. éjfélig várjuk a megfejtéseket.

mol magyar kupa

Az adventi időszakban négy játékkalés egyedi ajándékokkal kedveskedünk a Drive olvasóinak. Játssz velünk, és nyerj különleges meglepetéseket a fa alá! Focirajongók, figyelem!

Az első játékunkban MOL Limo ajándékcsomagot, a másodikban pedig Babos Tímea dedikált teniszlabdáját sorsoltuk ki a helyes megfejtést beküldők között.

Az aktuális játékunkra, amely a MOL Magyar Kupa tavaszi döntőjére szóló belépőkért indul, december 13. és december 17. éjfél között várjuk a válaszokat az alábbi kvízben.

A tesztben szereplő kérdésekre a Drive.hu oldalon rejtettük el a helyes válaszokat: a megfejtéseket a lehetetlen helyekre épült futballpályákról szóló képes anyagunkban találod meg.

Honnan tudod meg, hogy nyertél-e?

Ahogy véget ér az aktuális játék, másnap frissítjük cikkünket, és ezen az oldalon megtalálod majd a nyertes nevét. De a szerencsést e-mailben is értesítjük, ezért fontos, hogy mindenképp olyan címet adj meg, amin fel tudjuk venni veled a kapcsolatot!

Most futó MOL Magyar Kupa játékunk sorsolását december 18-án tartjuk, a nyertes nevét aznap 16 óráig tesszük közzé. A részletes játékszabályzatotitt találod.

Ha tetszett a játék, és a sorozat utolsó állomásán is részt vennél, itt nézheted meg, mi lesz a tét, a részletes játékszabályzatot pedig itt találod.

AMI MÉG ÉRDEKELHET