Nyerj MOL Limo-ajándékokat karácsonyra!

A mai nappal elindult adventi nyereményjáték-sorozatunk, melynek első kérdéssorára december 6. éjfélig várjuk a megfejtéseket.

mol limo


Decemberben négy játékkalés egyedi ajándékokkal kedveskedünk a Drive olvasóinak. Játssz velünk, és nyerj különleges meglepetéseket a fa alá! Az első játék már éles!

Ünnepi kvízsorozatunkban minden héten más és más cikkünkkel kapcsolatban teszünk fel kérdéseket. A helyesen válaszolók között pedig egy-egy különleges ajándékot sorsolunk ki.

Az első játékunk azonban máris kakukktojás, hiszen ezúttal három szerencsés megfejtő is nyerhet, méghozzá három db MOL Limo-ajándékcsomagot. Hogy biztosra menj, keresd meg és olvasd el az autómegosztó-szolgáltatásról készült cikkünket itt, a drive.hu oldalon, és válaszolj az alábbi kérdésekre!

Fontos! A játékra december 6. éjfélig várjuk a megfejtéseket, ki ne fuss az időből!

Az ajándékcsomagok tartalma:

  • 1 db vászontáska
  • 1 db bögre
  • 1 db 5000 Ft-os MOL Limo ajándékkártya

Honnan tudod meg, hogy nyertél-e?

Ahogy véget ér az aktuális játék, másnap frissítjük cikkünket, és ezen az oldalon megtalálod majd a nyertes nevét. De a szerencsést e-mailben is értesítjük, ezért fontos, hogy mindenképp olyan címet adj meg, amin fel tudjuk venni veled a kapcsolatot!

Most futó MOL Limo-játékunk sorsolását december 7-én tartjuk, a nyertes nevét aznap 16 óráig tesszük közzé. A részletes játékszabályzatotitt találod.

A MOL Limo-nyereménycsomag tartalma

Indulhat a játék?

Ha tetszett a játék, és a továbbiakon is részt vennél, itt nézheted megmi lesz a következő, a részletes játékszabályzatot pedig itt találod.

AMI MÉG ÉRDEKELHET