Pharrell Williams art déco hotelt nyitott Miamiban

Ki ne akarna ebben a lélegzetelállító dizájnhotelben nyaralni?

Fotó: Instagram

Még a koronavírus-járvány sem tudta megakadályozni, hogy 5 év tervezés és szervezés után végre megnyíljon Miami Beach legizgalmasabb szállodája, a Goodtime Hotel.

Fotó: Instagram

A tulajdonosok, David Grutman vállalkozó és Pharrell Williams zenész

Pharrell Williams az egyik legsokoldalúbb zenész jelen pillanatban a showbizniszben, és most egy újabb oldaláról ismerhetjük meg: David Grutman befektetővel igen nagy fába vágták a fejszéjüket. A turizmus valaha volt egyik legsúlyosabb krízisében megnyitották Miamiban a designszállodájukat: Morris Adjmi építész, Ken Fulk belsőépítész és Raymond Jungles tájrendező tervei alapján elkészült a Goodtime Hotel, amely már várja a vendégeket.

Pasztell & Art Déco

Fotó: Instagram

A tulajdonosok célja az volt, hogy olyan szállodát nyissanak, amely esztétikus, de nem kell feszengeniük a vendégeknek, hogy elég jól öltözöttek vagy jómódúak-e helyhez, csak élvezzék a várost, a napsütést és persze a hotel nyújtotta kényelmet. A design persze hozzátartozik az életérzéshez, egyedi, de nem túlságosan kirívó stílust szerettek volna, ami meg is valósult.

A medencés kert mellett a Strawberry Moon étterem és bár, a könyvtár és a kávézó is illeszkedik a designba: a modern enteriőr, a trópusi stílus és a 100 éves art déco tökéletes keveréke, amely egyszerre művészi és természetközeli élményt ad. Ken Fulk belsőépítész szerint ez az enteriőr pontosan „felidézi az elmúlt idők gazdagságát és nosztalgiáját". A szállodában használt pasztellszínek tipikus miami art déco árnyalatok, amelyeket csak még jobban kiemelnek a geometria formák és textúrák, valamint a trópusi nyomatok hangulata. Ki ne akarna egy ilyen nosztalgikus, mégis új és modern szállodában nyaralni Miamiban?

Less be a Goodtime Hotel falai mögé!

Fotó: Instagram


Fotó: Instagram


Fotó: Instagram


Fotó: Instagram


Fotó: Instagram


Fotó: Instagram


Fotó: Instagram


Fotó: Instagram


Fotó: Instagram


Fotó: Instagram


AMI MÉG ÉRDEKELHET