Indul a mexikói tequilavonat,  korlátlan fogyasztással!

All-you-can-drink a szolgáltatás neve, de ki bír ennyit inni?

Fotó: Jose Cuervo Express

A luxusvonat egy igazán exkluzív szolgáltatással szeretné magához csábítani az utazás és a tequila szerelmesei: a Jose Cuervo Express igazán autentikus mexikói élményt ígér. Nem ez az egyetlen luxusutazás, ami a tequila köré épül, ahogy már írtuk, hordófalvakban is megismerhetjük a tequilakészítés fortélyait.

A Jalisco államban, Guadalajarából induló és Tequila városba érkező vonaton 11 órát töltenek el a vendégek, akik négyféle kocsi közül választhatnak a szolgáltatás minőségének megfelelően. A kínálat luxustól a szuper-luxusig terjed, sorrendben a legolcsóbbtól legdrágábbig: Express, Premium Plus, Diamond és Elite osztályon várják az utasokat. A jegyek ára fejenként 116 és 166 dollár között van, de mindegyikben benne van az ingyenes italfogyasztás.

A Jose Cuervo Express 2020-ban szüneteltette járatait a koronavírus-járvány miatt, most azonban újra lehet náluk foglalni utazásokat. Ha tematikus és különleges latin-amerikai vakációra vágyunk, akkor ez a fajta utazás pont jó lehet arra, hogy magunk mögött hagyjuk az elmúlt egy év utazásmentes, ingerszegény időszakát. A vonatút alatt folyamatos az ellátás, nemcsak koktélokat és tequilákat kóstolhatunk, hanem a mexikói gasztronómiában is lubickolhatunk. Sőt, kulturális programokon is részt vehetünk.

Mindent a tequiláról!

Fotó: Facebook

A vonattársaság az utazás mellett választható programként egy egynapos kirándulást is szervez egy hatalmas agavé-ültetvényre, ahol betekintést kaphatunk az agávé termesztésébe, a szüretelés menetébe, és elmesélik hogyan lesz tequila ebből a sivatagi növényből. A tequilakóstolás mellett, tradicionális mexikói vacsorával, mariachi zenés és táncos esttel teszik feledhetetlenné a napot.

Luxusvonattal az agavé-ültetvényekre: 

Fotó: Facebook


Fotó: Facebook


Fotó: Facebook


Fotó: Facebook


Fotó: Facebook


Fotó: Facebook


Fotó: Facebook


Fotó: Facebook


Fotó: Facebook


Fotó: Facebook


Ennyi féle tequila alapú italból választhatunk a Jose Cuervo Expressen:

youtu.be

Bebidas en Jose Cuervo Express
AMI MÉG ÉRDEKELHET