Kabinok a toplista élén! Az airbnb legjobb erdei házai Európában

Ha most azonnal nem foglalod le valamelyiket, később már lehet, hogy lecsúszol róla!

A kabinházak igazi reneszánszukat élik: akinek akad egy ilyen a családban, modernizálja és úgy alakítja ki, hogy a lehető legszebb környezetben legyen közel a természethez. Összegyűjtöttünk pár olyan kabint, ahova bármikor elmennénk és Airbnb-n keresztül még elérhetőek is.

Hintaágy és mesés kilátás

Ha itt nem tudsz kikapcsolni, akkor sehol máshol sem fog menni. A hatalmas, kétszemélyes függőágyat pont úgy helyezték el, hogy azt érezd, hogy a föld felett lebegsz, bármikor bemászol egyet szundítani. A házikó Norvégiában található és leginkább tavasszal, nyáron érdemes ellátogatni oda. Télen csak pár órát van fent a nap.

Csupa ablak

Igen, ide minden medve be fog látni, ha este kivilágítod és az is tudni fogja, hova dugtad el a tortaszeletet és a Nutellát. A csodás, csupa ablakkal teli kabinban járva végig úgy érezheted, mintha valójában kinn laknál az erdőben, mégsem fagysz meg a téli hidegben. A skandináv stílusban megálmodott otthonra Litvániában lelhetsz rá.

Tengerparti megszökés

A dalmát tengerpart nem csak nyáron rejt izgalmakat, amikor végig a tűző napon tudunk pihenni, hanem az évnek az őszi és a téli időszakában is. Ha maga a tenger közelsége az, ami kikapcsol és szereted azzal tölteni a vakációt, hogy rákokat, halakat sütsz magadnak, akkor ezen a picike kis helyen biztos, hogy fel tudsz töltődni.

Tóparti álmodozás

A tó partján lévő házak már sok szerelmes filmnek és történetnek álltak a középpontjában. Nem véletlenül. A mindenki által elzárt kis házikó, amiből egyenes út vezet a vízbe egyszerűen annyira romantikus, hogy legszívesebben azonnal megfognánk a párunk grabancát és útra kelnénk.

AMI MÉG ÉRDEKELHET