Érdemes Las Vegasba utazni gyerekkel? Mindenképp!

Olyan programokat mutatunk, amiket a kaszinók fővárosában az egész család élvezni fog.

las vegas
Fotó: Shutterstock

A gyerekbarát műsoroktól az ikonikus látványosságokon át a kifejezetten kicsiket vonzó programokig sok minden közül válogathatsz, ha úgy döntötök, a család legközelebb a Mojave-sivatag legnagyobb oázisában, Vegasban töltene néhány napot. Már írhatod is a bakancslistát, mit fogtok kipróbálni a gyerekekkel egy Las Vegas-i nyaralás alkalmával!

Igaz, hogy Las Vegas megálmodói és szolgáltatói főleg a felnőtteket célozzák meg a milliónyi kaszinóval és játékteremmel, de ma már rengeteg olyan lehetőség is van, amelyekkel élve a kisgyerekes családoknak sem kell csupán a hotel programjaira, animátoraira alapozniuk egy egész nyaralást. Látványos show-k, vidámparkok, tematikus, edukációs programok várják a kicsiket, hogy nekik is élményekkel teli legyen az amerikai vakáció.

Kis felfedezőknek: Discovery Children’s Museum

Fotó: Shutterstock

A Discovery Children’s Museumban a kis felfedezők művészetekkel és természettudományokkal ismerkedhetnek, kézműveskedhetnek, a gyakorlatban is kipróbálhatják, amit ott tanulnak és kísérletezhetnek kedvükre. A legkisebbektől az iskolás gyerekekig itt mindenki talál a korának megfelelő szórakozást, többek közt olyan tematikus kiállításokat, mint a varázslók hete vagy a Föld napja program.

Vízimádóknak: Shark Reef Aquarium

Fotó: Shutterstock

A Shark Reef Aquariumban a látogatók etethetik a rájákat és más vízi állatokat a hatalmas akváriumokban. A Mandalay Bay üdülőközpontban található parkban a vendégek több ezer tengeri élőlényt láthatnak, és belenyúlhatnak az ún. Touch Poolba, ahol kifejezetten veszélytelen állatok laknak, vagy megfigyelhetik a cápákat etetés közben.

Merészeknek lebegés: Vegas Indoor Skydiving

Fotó: Facebook

A Vegas Indoor Skydiving teremben a gyerekek és a felnőttek is kipróbálhatják az imitált szabadesést egy erre kialakított szélcsatornában. Egy kitétel van, a gyerekek súlyának 18 kg felett, a magasságának pedig 134 cm felett kell lennie ahhoz, hogy kipróbálhassa ezt az izgalmas programot. Egy rövid oktatás után már be is öltözhetünk és a trambulin aljú, kipárnázott csőben kipróbálhatjuk, milyen lehet az ejtőernyőzés. Minden bizonnyal ez lesz az egész Las Vegas-i utazás legemlékezetesebb pontja... Na ki tud (mer) repülni?

Édesszájúaknak: Hershey’s Chocolate World

Fotó: Shutterstock

Ha csoki, akkor Las Vegas! Ezt még sosem hallottad? Furcs, pedig a Hershey's édességgyár a világ egyik legjobb csokimúzeumát éppen Las Vegasban építette fel. A Hershey's Chocolate Worldben minden a csokiról, drazséról, cukorról szól, de ötletes tálalásban. Nincs gyerek (és felnőtt), aki ne tátott szájjal lépne be ebbe a csokiszentélybe! A látogatók megtanulják, hogyan készül a csokoládé, saját cukorkát készíthetnek, maguk választhatják ki a hozzávalókat és megtervezhetik a csomagolást is.

Kalandokra vágyóknak: Adventuredome

Fotó: Circus Circus

Láttál már teljes egészében fedett, falu méretű, légkondicionált vidámparkot? Nos, a Las Vegas-i utazásod alatt lehetőséged lesz kipróbálni. A Circus Circus szórakoztató központ ad otthont az Adventuredome-nak, egy öthektáros fedett szórakoztató parknak, klasszikus játékteremmel, hullámvasutakkal, dodzsemmel, mászófallal, lézerharc-pályával, körhintákkal és minigolffal, és ha már Circus Circus a hotel és kaszinó neve, akkor nyilván akrobataelőadásokkal is készülnek. Ez a park rengeteg féle szórakozásra ad lehetőséget, akár egy egész napot is rászánhatunk.

AMI MÉG ÉRDEKELHET