Ez a mini biciklis utánfutó egyben lakóautó is – nézd meg a videót!

Ez a kompakt kis szerkezet egy személynek bárhol kellemes pihenőhely.

tábortűz kemping tengerpart
Fotó: Shutterstock

Ha igazán környezetbarát módon szeretnéd élvezni a természet szépségét és közelségét, akkor egyértelmű, hogy egy bicikli-utánfutós lakóautó lesz a kedvenced. Elsőre nagyon aprónak tűnik, ami szerencsés, mert kis súlyt kell vontatni kerékpárral, de kinyitva akkora, mint egy közepes sátor.

Az utánfutós lakókocsikat gyártó OTR most egy kompakt újdonsággal rukkolt elő. A 20 éve lakókocsikra specializálódott vállalat az OTR Camper Trailer RV-vel most egy újabb célcsoportot szólít meg. Azokat szeretné elkápráztatni, akik annyira környezettudatosak, hogy egyáltalán nem indulnak el autóval a természetbe. Aki tehát elég merész (és elég erős a lába hozzá), most vásárolhat magának egy mini lakóautót és igen minimalista módon élvezheti a nomád vakációt.

Biciklin a házam

Az egész utánfutó egy apró, csepp alakú szerkezet, összecsukva nem sokkal nagyobb egy gyerekutánfutónál. Ám, ha a tetejét felnyitjuk, egy önálló kis lakás terül elénk. A koncepció láthatóan az, hogy a termék legyen teljesen „zöld", melyhez az áramot egy négytáblás napkollektorból származó energia biztosítja. A tartozékok között megtalálhatók még jól kombinálható bútorok, hogy akár bent, akár kint szeretnénk ücsörögni, kényelmesen megtehessük. Felszerelhetünk árnyékolóponyvát is a lakókocsi elé, mint az igazi nagy lakóautóknál, és akár kempingezhetünk is a járgányunk körül. A belső tér nagyon kicsi, 2 ülőhely és egy kis asztal fér el benne, ami átalakítható egy egyszemélyes heverővé. Ezen kívül van még egy kis rakodótér ágyneműnek, élelmiszernek, kemping tűzhelynek és ruháknak. Enyhe időjárásban ez a kis utánfutó tehát remek választás, amennyiben több komfortra vágysz egy sátornál. De nézd meg az alábbi videót, hogy erről te magad is meggyőződj!

AMI MÉG ÉRDEKELHET