5+1 világsztár, akinek a koncertje nagyot fog szólni 2024 első felében

Nagy neveket ígér az új év.

Dimitrios Kambouris/Getty Images/iHeartRadio
Csakúgy, mint a nyári fesztiválokra, a világsztárok koncertjeire is elkezdődött már a jegyértékesítés. Jó hír, hogy az idei koncertszezon izgalmas fellépőkkel kecsegtet, ezért mutatunk is pár nagyszabású eseményt, amik 2024-ben nagyot szólnak majd Budapesten.

James Blunt – március 

James Blunt karrierje nem mondható unalmasnak: a brit énekes ugyan gyerekkora óta több hangszeren is játszik, zenészkarrierje helyett a katonaéletet választotta. A popsztár összesen hat évig szolgált a brit katonaságban, 1999-ben, a koszovói háború idején például a NATO alatt.

A döntés ugyan meglepőnek hangozhat, ám Blunt rokonai valószínűleg nem csodálkoztak akkorát, hiszen a zenész családjában több férfi is a seregben szolgált.

Katonai karrierjét végül 2002-ben adta fel, azóta pedig főállású zenészként olyan slágerekkel ajándékozta meg a világot, mint a You’re Beautiful vagy a 1973.

Koncertjére 2024. március 5-én, az MVM Dome-ban kerül majd sor, a részletek ezen a linken érhetők el.

Depeche Mode – március 

A Depeche Mode szerencsére rendszeresen koncertezik Magyarországon: a legutóbbi nem is olyan rég, 2023 nyarán került sor. A rajongóknak nem kell aggódniuk, mivel 2024 sem marad Depeche Mode nélkül, hiszen a zenekar március végén fog fellépni az MVM Dome-ban.

A „duplázás” ráadásul egyáltalán nem számít meglepőnek, ugyanis itthon rengeteg Depeche-fant találni, akik rendkívül lelkesek, azaz garantáltan jó hangulatra lehet majd számítani.

A koncertre 2024. március 26-án, az MVM Dome-ban kerül majd sor, a részletek ezen a linken érhetők el.

Ha csendesebb kikapcsolódásra vágynánk: 5 csodahely Magyarországon, ahol télen egy Disney-mesében érezhetjük magunkat

Thirty Seconds to Mars – május 

A Thirty Seconds to Mars frontembere, Jared Leto már jól ismeri Budapestet, hiszen zenekarával rengetegszer koncertezett már a fővárosban, és persze az olyan nagyobb fesztiválokon, mint például a VOLT. Mindemellett a legújabb Szárnyas Fejvadász-film miatt a sztár hónapokig Budapesten élt, így a figyelmes rajongók már ekkor is elcsíphették.

Jared és testvére, Shannon májusban azonban egy olyan helyszínen fognak játszani, ami biztosan vadiúj nekik, ugyanis az alig 2 éve átadott MVM Dome-ban rendezik majd a bulit.

Koncertjére 2024. május 16-án, az MVM Dome-ban kerül majd sor, a részletek ezen a linken érhetők el.

Sting – május 

Ahogy arra a hamuesgyemant.hu is felhívja a figyelmet, Sting számára sem idegen terület Magyarország. A The Police korábbi frontembere az elmúlt években százezreket mozdított meg, 2024 tavaszán pedig a Papp László Sportaréna üléseit – és állóhelyeit – fogja feltölteni legújabb koncertjével.

Koncertjére 2024. május 31-én, a Papp László Sportarénában kerül majd sor, a részletek ezen a linken érhetők el.

Az örökmozgóknak: 8 szabadtéri korcsolyapálya Budapesten, ahol jót csúszkálhatunk a télen

Ed Sheeran – július 

Aki egy kicsit is figyelte a zeneipart az elmúlt években, jól tudja, hogy 2019-ben kevesebb nagyobb durranás volt Ed Sheeran Sziget-koncertjénél. A fellépést a fesztivál szervezői közel egy évvel a buli előtt jelentették be, a koncerten pedig – kis túlzással – egy gombostűt nem lehetett elejteni, annyian voltak kíváncsiak a brit énekesre.

Ed Sheeran azóta nem is adott egész estés koncertet Magyarországon, ám a popsztár kedvelőinek szerencsésen indulhat 2024, ugyanis az énekes júliusban a Puskás Arénában is megáll a + - = ÷ x koncertturnéja alatt.

Koncertjére 2024. július 20-án, a Puskás Arénában kerül majd sor, a részletek ezen a linken érhetők el.

+1 Coldplay (2024. június 16.; 18.;19.)

Coldplay - Hymn For The Weekend is taken from the album A Head Full of Dreams released in 2015 Subscribe for more content ...

Coldplay - Hymn For The Weekend (Official Video)

A Coldplay legutóbb 2008-ban koncertezett Budapesten.

A visszatérés azonban igen impozánsra sikeredett, Chris Martinék ugyanis –az új Puskás Aréna történetében először – három teltháznyi jegyet adtak el.

Sokak szerint a Coldplay koncertjeinek látványvilága a világ élvonalához tartozik, ezt azonban sajnos csak azok tudják majd megcsodálni, akik hamar reagáltak, a jegyek ugyanis rendkívül gyorsan elfogytak.

Kövessétek a közösségi csatornáinkat is, így nem maradtok le folyamatosan frissülő tartalmainkról: Drive Magazine néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on és a Facebookon is!

AMI MÉG ÉRDEKELHET