Falra másznak Kína egyik parkjában a vásárlás miatt az emberek

Szó szerint.

Nem mindennapi élményben lehet része azoknak az éhes utazóknak, akik ellátogatnak Kína délkeleti részén található Shiniuzhai Nemzeti Geoparkba. A 120 méter magasan, egy sziklafal oldalán található üzletért a via ferrata túrát teljesítők minden bizonnyal még hálásak is.


A Shiniuzhai Nemzeti Geoparkban hozták létre azt a szokatlan üzletet, ami mintegy 120 méteres magasságban helyezkedik el. A mindössze 21,5 négyzetméteres bolt harapnivalókat, üdítőket és vizet árul azoknak a vendégeknek, akik elkezdik a helyi via ferrata túrát.

Az üzlethez nem olyan könnyű eljutni, mivel ahhoz, hogy egy kis rágcsálnivalóra tegyünk szert, általában részt kell vennünk egy nagyjából másfél órás via ferrata sziklamászó túrán.

Nem csak egy bolt lehet magasan a sziklák között: 5 különleges temető, ahol nem a megszokott látvány fogad minket

Fotó: Future Publishing / Getty Images

Ha viszont sikerül eljutni a boltig, akkor megajándékoznak minket egy flakon vízzel. Idáig egyébként egy teljesen biztonságos, kábelekkel és horgonyokkal ellátott pálya vezet – írja a CNN.

Fotó: Future Publishing / Getty Images

Egy biztos: a dolgozók mindegyike kiérdemelné a hónap dolgozója címet.

Kövessétek a közösségi csatornáinkat is, így nem maradtok le folyamatosan frissülő tartalmainkról: Drive Magazine néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on és a Facebookon is!

AMI MÉG ÉRDEKELHET