Téli trendek hosszú utakra tervezve

Hosszú autózás haza a családhoz vagy egy karácsonyi sítúra? Utazz kényelmesen és stílusosan!

Fotó: Shutterstock

A karantén nemcsak az online meetingeket és a home office-t hozta magával, hanem az elegáns és kényelmes ruhák trendjét is, amiben nyugodtan végig lehetett ülni egy napot a laptop előtt és még a főnök se szólhat meg érte. Az ünnepi időszak rokonlátogatásai is hasonló elvárásokkal támasztanak: legyél csinos, de bírd ki a több órás utat is. Mutatjuk, hogyan!

​A Jolly Joker: a kétrészes szettek

Nagyon szépen köszönjük minden nő nevében azt, hogy valamelyik blogger elkezdte népszerűsíteni azoknak a két részes ruháknak trendjét, amik egy kényelmes, testhez simuló felsőből és egy kényelmes nadrágból vagy szoknyából állnak. A trend a lezárások alatt robbant be igazán az Instagramon és tavaly már voltak olyan karácsonyi kollekciók, amiket kifejezetten az ünnepi időszakra terveztek és ez szerencsére idén sem maradt abba.

Ihlet a nyolcvanas évekből: hosszú pulcsi és cicanaci

Adott két kényelmes darab: a hosszú, kötött pulcsi és a cicanadrág, vagy leggings. Adott két menő kiegészítő: a vastag deréköv és a szép magassarkú. Ez a négy dolog pedig egy nagyon menő és elegáns szettet dob össze. A look pozitív tulajdonsága, hogy amíg a kocsiban ülsz elég, ha csak a naci és a pulóver van rajtad. A magassarkút és az övet pedig egy egyszerű mozdulattal bármikor felkaphatod, amikor ki kell szállni a járműből. Ha nem szeretnél cipőt cserélni, a szettet feldobhatod egy combcsizmával is.

Karácsonyi ronda pulcsi

Fotó: Shutterstock

Ez a trend magabiztosan tartja magát azóta, hogy Bridget Jones egy eléggé ormótlan felsőben látta meg élete szerelmét, akit szintén egy nem túl szép darab viselésére köteleztek. Ha igazán laza és jófej rokonokhoz mész az ünnepi időszak alatt, bátran bedobhatod egy leggingsszel, vagy egy farmerrel és már kész is a kényelmes, ünnepi öltözet.

Azoknak, akik mindig elegánsan öltöznek: pliszírozott szoknya és meleg felső

A rakott szoknya nagy előnye, hogy mindig nőies megjelenést kölcsönöz, emellett bármit tehetsz vele, képtelen meggyűrődni és nagyon jól bírja a rohanós hétköznapokat is. Nincs ez másként akkor sem, amikor a kocsi hátsó ülésén kell töltened az ünnepek egy jelentős részét. A pliszírozott szoknyához nagyon jól megy a laza, félig betűrt pulcsi, ami melegen is tart.

AMI MÉG ÉRDEKELHET