Szerezz be kedvezményes jegyeket a Thália Nyárikert előadásaira!

A Thália Nyárikert színházi előadásait egész nyáron 15%-os kedvezménnyel nézheted meg, ha MOL Move-tag vagy.

Ezúttal a színház rajongóinak hoztunk kihagyhatatlan lehetőséget! MOL Move tagsággal kedvezményesen nézheted meg a salföldi Thália Nyárikert előadásait, ha a Balatonnál nyaralsz, szinte házhoz jön hozzád a színház.

Június 17-től megnyitja kapuit a Thália nyári játszóhelye, a Thália Nyárikert, ahol csodás természeti környezetben, Salföldön várják a színház szerelmeseit. A fedett színpadon elsőként a színház Művészet című produkcióját láthatja a nagyérdemű, de a 250 fős nyitott nézőtérről kamaradarabokat, gyerekelőadásokat és koncerteket is élvezhet majd a közönség. A teljesség igénye nélkül találkozhatunk Udvaros Dorottyával, Ónodi Eszterrel, Pindroch Csabával, de Aranyosi Péter és Földes László Hobo is megfordul majd a színpadon.

A Balaton szomszédságában

Fotó: Facebook

Folly Arborétum, Salföld

A Veszprém vármegyében található Salföld a Balaton-felvidék Nemzeti Park szívében helyezkedik el, így különleges természeti és épített környezet nyújt kivételes helyszínt e kulturális csemegének. A -15% kedvezmény a Thália Nyárikert idején, vagyis június 17. – augusztus 26. között érvényes, de az előre megvásárolt jegyek esetében már június 1-től felhasználható. Ha a színházlátogatást szeretnéd kibővíteni egyéb programokkal, akkor ez a környék tökéletes egy kis gasztrotúrára, borospince-körtúrára is, hiszen a Badacsony és a Káli-medence kifogyhatatlan lehetőségeket ad egy kis barangolásra. Amennyiben a természet szépsége is vonz, akkor ne hagyd ki a Folly Arborétumot, ahol a borkóstolás és a botanikus kert kézenfogva várja a vendégeket.

A KEDVEZMÉNY FELHASZNÁLÁSÁNAK FELTÉTELEI:

  • Green szintű MOL Move tagság. (Ha még nincs is tagságod, az applikáció letöltésével azonnal jogosulttá válsz.)
  • Salföldi szezon teljes idejére, vagyis június 17. és augusztus 26. közötti jegyvásárlásra vonatkozik a kedvezmény.
  • A MOLTHALIA1 kódot a jegyvásárláskor a kuponkód mezőbe írd be, ezzel érvényesíted a -15% kedvezményt.
  • Jegyeket a Thália Színház honlapján tudsz vásárolni.

Ha további Drive Selection ajánlatokra is kíváncsi vagy, akkor rendszeresen térj vissza a drive.hu Drive Selection menüpontjára, hogy lásd a legfrissebb kedvezményeket!

AMI MÉG ÉRDEKELHET