Jóval olcsóbban is utazhatunk év végén egy platform új funkciójának köszönhetően

Az új szolgáltatás segít a pénztárcabarát utazások megtervezésében.

karácsony, kutya, télapó

Új funkcióval bővült a népszerű Kayak utazási alkalmazás, aminek segítségével az utazók kideríthetik, mikor érdemes elutazniuk egy adott desztinációra azért, hogy a lehető legjobban jöjjenek ki az anyagiak.


Új funkcióval bővítette repertoárját a Kayak: a „Best Time to Travel Christmas and New Year” nevű funkció létrehozásához több mint nyolcezer globális utat elemeztek, valamint a múltbeli adatokat is figyelembe vették ahhoz, hogy segítsenek az utazóknak megtalálni a legkedvezőbb repülőjáratokat – hívja fel a fejlesztésre a figyelmet az Express.

A program becsült előrejelzéseket és érthető diagramokat használ ahhoz, hogy az utazóknak könnyű legyen összehasonlítania egyes utazások árait, de azt is megmutatja, hogy hány nappal korábban érdemes foglalniuk azért, hogy a lehető legjobb árakat kapják.

Például aki Budapestről Barcelonába szeretne utazni egy háromnapos kiruccanásra az ünnepek idején, annak az oldal december 22-ét javasolja indulásra. Ebben az időszakban a Kayak szerint akár 15 százalékot is megtakaríthatunk. A grafikonon azt is láthatjuk, melyik napokon tudunk a legolcsóbban eljutni egy adott helyre.

A szolgáltatást egyébként az ünnepi időszakon kívül is használhatjuk, a „Best Time to Travel” funkció segítségével a nyári nyaralásokra vonatkozó lehetőségeknek is utánajárhatunk.

Persze az utazás ára a választott úti céltól is függ: Ha olcsó városlátogatást tervezel, jobb elkerülni ezeket az úti célokat

Kövessétek a közösségi csatornáinkat is, így nem maradtok le folyamatosan frissülő tartalmainkról: Drive Magazine néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on és a Facebookon is!

AMI MÉG ÉRDEKELHET