Ezek a filmek abszolút meghozzák a karácsonyi hangulatot

Helyezkedj el kényelmesen a kanapén, bújj össze a szeretteiddel, négylábúddal, plüssmackóddal és élvezd a műsort!

Fotó: Getty Images

A karácsonyi filmezéshez sosincs túl korán és ezzel a streaming szolgáltatók is így vannak. Ezúttal a Netflix ünnepi hangulatba hozó, utazós vígjátékait mutatjuk be neked.

​A szerelem illata

youtu.be

Love Hard | Official Trailer | Netflix

A Nina Dobrev rajongók már tűkön ülve várták ezt a filmet. A főszereplőnk Natalie Los Angeles-i újságíró és a balul sikerült szerelmi történeiről ír egy magazinnak. Eddig mintha Carrie Bradshaw elevenedett volna meg a szemünk előtt, de itt jön a csavar! Találkozik a neten Josh-sal, aki egy álompasi a képek alapján, és az üzenetváltások alatt teljesen egy hullámhosszra kerülnek. Olyannyira, hogy főszereplőnk veszi a bátorságot, foglal repülőjegyet és elrepül hozzá karácsonyra meglepetésként. Persze, ahogy lenni szokott nem az a férfi várja az ajtóban, akire számított, de üröm az örömben, hogy Josh jóbarátja képét használta a csajozáshoz, így alkut kötnek és indulhat a romantikus komédia, ahol semmi sem az, aminek látszik.

Karácsony a vadonban

youtu.be

Holiday in the Wild | Official Trailer | Rob Lowe & Kristin Davis Go Wild This Christmas | Netflix

Nem szabad kihagynunk idén a Karácsony a vadonban című filmet Kristin Davis főszereplésével. A Szex és New York Charlotte-ját végre teljesen más karakterben láthatjuk. A Karácsony a vadonban nem szokványos karácsonyi történet, mivel úgy kezdődik, hogy főhősünkkel, Kate-tel egyik pillanatról a másikra közli a férje, hogy válni akar. Ennek hatására ő Afrikába utazik, ahol kalandjai során rájön, hogy sosincs túl késő küzdeni az álmainkért. A film megmutatja a küzdelmet az illegális vadászok ellen, és azt is, hogyan lehet belesüppedni észrevétlenül egy szerepkörbe, ahonnan nagyon nehéz újra magunkra találni.

Karácsonyi hadgyakorlat

youtu.be

Karácsonyi hadgyakorlat | Hivatalos előzetes | Netflix

A történet szerint Erica azt a feladatot kapja, hogy vizsgálja ki, mire is költik pontosan az adófizetők pénzét egy katonai bázison, ahonnan segélyszállítmányokat kézbesítsenek nem amerikai fennhatóságú területekre. Miközben lassan egymásba szeret a katonai bázis ügyeletes csupaszív pilótája, Andrew és Erica, megismerhetjük, hogy miként is élnek a Mikronéziai Szövetségi Államokban az emberek, és hogy ami valakinek felesleges szemét, az másnak mekkora kincs is lehet. Újra emlékeztet minket arra, hogy jobb adni, mint kapni, és hogy mennyire fontos az, hogy segítsük a hátrányos helyzetűeket.

Nem egy szokványos filmről beszélünk, ugyanis a Karácsonyi hadgyakorlat egy létező humanitárius tevékenység: 1952 óta a pilóták évente többezer embernek juttatnak el segélycsomagokat.


AMI MÉG ÉRDEKELHET