Nyerj Fiskars-ajándékcsomagot karácsonyra!

Adventi nyereményjátékunk utolsó, negyedik fordulójához érkeztünk. Indulhat a kvíz?

Decemberben 4 kvízjátékot indítottunk különleges nyereményekért, itt az utolsó lehetőség, hogy velünk játssz! A kvíz beküldési határideje december 22. éfjél – két csomagot is kisorsolunk!

Karácsonyi nyereményjátékunk első részében MOL Limo csomagokat, a második fordulóban Babos Tímea dedikált teniszlabdáját, a harmadik részben pedig a Magyar Kupa döntőjére nyerhettek belépőt a szerencsés helyes megfejtők. Ezúttal a kertek, kertészkedés szerelmeseinek szeretnénk örömet okozni egy kertészeti eszközcsomaggal. Ehhez csak egy rövid kvízt kell kitölteni és már kész is!

Mi pontosan a nyeremény?

A válaszokhoz keress rá a Fresh Cornerekben kapható Gianni-pizzákról szóló cikkünkre, amelyből sok más érdekesség mellett a helyes megfejtést is kiolvashatod kvízünk kérdéseire, és így esélyessé válsz arra, hogy megnyerd a 2 értékes FISKARS-ajándékcsomag (a csomag tartalma: 1 ültetőkanál, 1 ültetőkapa, 1 ültetővilla, 1 gereblye, 1 lombseprű és 1 univerzális kültéri seprű) egyikét.

Sorsolás és eredményhirdetés: december 23., 16 óráig

HONNAN TUDOD MEG, HOGY NYERTÉL-E?


Ahogy véget ér az aktuális játék, másnap frissítjük cikkünket, és ezen az oldalon megtalálod majd a nyertes nevét. De a szerencsést e-mailben is értesítjük, ezért fontos, hogy mindenképp olyan címet adj meg, amin fel tudjuk venni veled a kapcsolatot!

Most futó Fiskars-játékunk sorsolását december 23-án tartjuk, a nyertes nevét aznap 16 óráig tesszük közzé. A részletes játékszabályzatotitt találod.

AMI MÉG ÉRDEKELHET